Velkommen til oss

BESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswy

BHG_Kidsa_0957

Kidsa Varden er en tre avdelings barnehage som ligger sentralt i Fyllingsdalen med et flott hverdagslandskap tett på. Varden skole, Varden idrettspark, Sælen kirke og Bondemarken er våre nærmeste naboer.

Vi har en stor utelekeplass der deler av området er naturtomt med skog og ulendt terreng, noe som gir barna en unik mulighet til lek i naturen hver dag. I tillegg har vi flotte bilfrie turmuligheter i variert terreng rett utenfor barnehageporten.

Mer om oss Våre priser Søk barnehageplass