Om oss i KIDSA Tertitten

30 / 30E
Gåavstand fra nærmeste stopp. 10 meter

Beliggenhet og nærmiljø

Barnehagen ligger i et etablert boligområde på Tertnes, like ved Tertnes skole. Det er kort vei til allsidig natur, lekeplasser og friområder. Vi har også vår store, kuperte lekeplass som innbyr til aktiv utfoldelse, sommer som vinter.

Vår småbarnsavdeling har egen skjermet lekeplass.

Vi vektlegger

Leken er barnas hovedaktivitet og grunnlaget for trivsel og utvikling. Vi har en aktiv hverdag hvor lek og læring går hånd i hånd.Vi vektlegger individuell tilrettelegging slik at hvert enkelt barn får nødvendig støtte til å fungere godt i barnegruppen.

Vi veksler mellom perioder hvor vi organiserer med alderslike grupper og turdager, og perioder der barnets interesser her og nå får styre dagen.

Din fantastiske verden er sammen med venner. Vi skal ingen steder, men veien dit skal brolegges med gode opplevelser.

Vi tilbyr

Vi er en stabil personalgruppe med lang erfaring som ønsker å bidra til ditt barns trivsel, utvikling og sosiale mestring. Hver dag er en fysisk aktiv dag inne og ute. Vi har fokus på barnas utforsking, nysgjerrighet og vitebegjær. Tilhørighet og omsorgsfulle relasjoner skaper trygge omgivelser.

Hos oss er sunn og god mat viktig, og vårt konsept «mat med smak» vises i det daglige. Barna deltar i tilberedning, og måltidet blir en læringsarena og et godt utgangspunkt for læring og sosialt felleskap. Vi er en fullkostbarnehage, og serverer både frokost, lunsj og fruktmåltid. Varm lunsj har vi en dag i uken. Med vår egen grønnsakshage kan vi dyrke vår egen mat, slik at barna kan følge prosessen med mat «fra jord til bord».

Barnehagens organisering

Klassisk avdelingsbarnehage med to avdelinger med barn fra 2 til 5 år og som møtes i fellesareal.

Småbarnsavdeling med barn på 1 og 2 år. Her får de minste barna en skjermet start på barnehagehverdagen sin i en liten barnegruppe.

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat eller for å avtale et besøk.