Vikariat for barnehagelærer i Kidsa Midtbygda

Vikariat 100% stilling som barnehagelærer i Kidsa Midtbygda Kidsa Midtbygda er en barnehage med 68 barn i alderen 1-6 år. Barnehagen består av 4 grupper, to grupper med barn i alderen 1-3 år og to grupper med barn i alderen 3-6 år.  Kidsa Midtbygda ligger rett ved Åsane Storsenter og Åsane kirke. I gangavstand fra barnehagen ligger Myrdal fotballbaner. Vi har gode muligheter for lek og aktivitet i skog og spennende natur som ligger tett opp til barnehagen.

I Kidsa Midtbygda har vi fokus på «La meg få klare det selv» som blant annet handler om å gi barna gode mestringsopplevelser gjennom hele barnehagedagen. Nytt satsningsområde er kunnskap og innovasjon, der eksperimentering står sentralt. Den voksne skal være aktiv og utforskende sammen med barna. Er dette deg? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Du kan lese mer om barnehagen på www.kidsabarnehager.no

• Barnehagelærerutdanning
  • Grunnleggende datakunnskaper
  • Gode norsk kunnskaper, både muntlig og skriftlig