VIKARIAT BARNEHAGELÆRER 100% I KIDSA EIDSVÅG

Kidsa Eidsvåg er en liten barnehage med to avdelinger og 30 barn, og et flott personale som samarbeider godt. Nå søker vi en dyktig barnehagelærer som vil jobbe sammen med oss i tiden fremover.

Sammen skal vi skape gode hverdager for barna og spennende prosjekter. Hos oss står leken i sentrum og den voksne skal være en engasjert og aktiv deltager i leken. Å være varm og tilstede i møte med barna er viktig, og ikke minst være en stabil og trygg voksen. Er dette deg? Da vil vi gjerne høre fra deg. Som liten barnehage har vi fått ekstra tilskudd for å kunne innføre bemanningsnormen nå og det er vi virkelig glad for. Buss nr. 5 går hvert 10.min. fra sentrum og fra åsane, så det er enkelt å komme seg til og fra jobb med offentlig kommunikasjon.

• Barnehagelærerutdanning
  • Grunnleggende datakunnskaper

Personlige egenskaper:

• Gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter
  • Høy serviceinnstilling
  • Motivasjon til å bidra i et travelt arbeidsmiljø
  • Evne til å være i utvikling og til å reflektere over egen praksis.

Vi tilbyr

• Mulighet til å være med å videreutvikle det pedagogiske innholdet i vår barnehage
  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger gjennom tariffavtale i PBL
  • En profesjonell og samfunnsengasjert arbeidsgiver
Info om stillingen
  • Stillingstittel: Barnehagelærer
  • Stillingsstørrelse: 100% vikariat
  • Varighet: oppstart snarest, med varighet ut april. Mulighet for lengre vikariat.

For ytterligere informasjon om stillingen ta kontakt med daglig leder Hilde Gunnarson telefon 93042439.  Søknad, cv og referanser sendes pr. epost til: hilde.gunnarson@kidsabarnehager.no

Søknadsfrist: 16.01.19