Vikariat 100 % pedagogisk leder i Kidsa Breistein

Kidsa Breistein ligger nord i Åsane i flotte landlige områder med muligheter for flotte turopplevelser. Vår barnehage har stort fokus på Trygg tilknytning for alle barn og aktive ansatte.  Barna skal oppleve en barnehagehverdag i trygge rammer, men med gode muligheter for nye utfordringer og mestring av ny kunnskap.

Vi legger til rette for gode leke og aktivitets muligheter både inne og ute. Vi jobber med å etablere og utvikle gode møteplasser for barn der lek der vennskap får stå i sentrum.

Barnehagen har et flott uteområde med skog og kupert terreng. Vi benytter naturen mye både til kortere og lengre turer. Vi ønsker at barn og voksne har fokus på å ta vare på naturen og her kommer blant annet vårt satsningsområde inn som er Go green (bærekraftig utvikling). Med fokus på Mat med Smak, tilbyr varm mat enkelte dager i barnehagen og arbeider for å skape gode måltider der barna er med i hele prosessen.

• Barnehagelærer
  • Tydelig voksen sammen med barn og ansatte
  • Gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.
  • Erfaring fra arbeid i barnehage
  • Grunnleggende datakunnskaper

Personlige egenskaper:

• Evne til å begeistre, skape engasjement og felleskap
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter
  • Ha oversikt og kunne planlegge, gjennomføre og dokumentere pedagogisk arbeid
  • Høy serviceinnstilling og kunne jobbe etter våre verdier anerkjennende, raus og tilstede
  • Motivasjon til å bidra i et travelt arbeidsmiljø
  • Evne til å være i utvikling og til å reflektere over egen praksis
  • Interesse for barnehagens satsningsområder

Vi tilbyr:

• Gode kolleger med lang erfaring og god kompetanse
  • Et spennende arbeidsmiljø med utfordring og glede
  • Dager med aktivitet og uteliv i fokus
  • Systematisk opplæring og veiledning av nyansatte
  • Mulighet til å være med å videreutvikle en spennende barnehageorganisasjon
  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger gjennom tariffavtale i PBL
  • En profesjonell og samfunnsengasjert arbeidsgiver

Stillingens tittel: Pedagogisk leder
Stillingsstørrelse: 100 %

Varighet: fra 11. 05.2020 til 07.03.2021 med mulighet med forlengelse.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med daglig leder Hege Biskopshavn på telefon 92297424, eller på e-post Hege.biskopshavn@kidsabarnehager.no

Søknaden skal sendes pr. epost til: Hege.biskopshavn@kidsabarnehager.no

Søknad merkes: ledig stilling pedagogiskleder Kidsa Breistein

Søknadsfrist: 10.mars 2020