Ringevikarer til Kidsa Ospeli Barnehage

Kidsa Barnehager er en tradisjonsrik barnehageaktør med 28 barnehager i Bergen. Organisasjonen har et stort og inspirerende fagmiljø med fokus på kvalitet og utvikling. Hver barnehage har sitt unike preg som bidrar til et mangfoldig og variert barnehagetilbud til barn og foreldre i Bergen.

Kjernen i vår relasjon til KIDSA er å være anerkjennende, raus og tilstede på barnas premisser.

Vi søker engasjerte og omsorgsfulle personer som ønsker å være ringevikar i barnehage.

Kidsa Ospeli er en barnehage med 41 barn fordelt på to avdelinger.
Avdelingene er aldersdelt i en 1-3 års gruppe og en 2-6 års gruppe. Barnehagen ligger fint til i skogkanten øverst i Fyllingsdalen. Barnehagen er spennende utformet med god romfølelse. Uteområdet vårt er variert med flatmark og skogsterreng som innbyr til variert lek og aktiviteter for alle aldersgrupper. Skogen utenfor barnehagen er en viktig del av vårt utemiljø. Vårt satsingsområde er uteliv.

•  Godt norskspråk – muntlig og skriftlig
•  Særskilt interesse for matlaging sammen med barn
•  Interesse for uteliv
•  Grunnleggende datakunnskaper

Personlige egenskaper:
•  Evne til å begeistre, skape engasjement og fellesskap
•  Gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter
•  Høy serviceinnstilling
•  Motivasjon til å bidra i et travelt arbeidsmiljø
•  Evne til å være i utvikling og til å reflektere over egen praksis
•  Bidra til å gi barna gode opplevelser inne og ute

Vi tilbyr:
•  Uteliv som satsingsområde
•  Systematisk opplæring og veiledning av nyansatte.
•  Mulighet til å være med å videreutvikle en spennende barnehageorganisasjon
•  Konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger gjennom tariffavtale i PBL
•  En profesjonell og samfunnsengasjert arbeidsgiver

Stillingens tittel: Assistent