RINGEVIKARER TIL KIDSA EIDSVÅG OG KIDSA SØLVBERGET

Kidsa Eidsvåg og Kidsa Sølvberget er to små barnehager med inntil 30 barn og vi har behov for noen dyktige vikarer som kan jobbe deltid og som kan ha mulighet for å jobbe faste dager. Sammen skal vi skape gode hverdager for barna. Hos oss står leken i sentrum og den voksne skal være en engasjert og aktiv deltager i leken. Å være varm og tilstede i møte med barna er viktig, og ikke minst være en stabil og trygg voksen. Er dette deg? Da er du velkommen til å søke!

• Kidsa Sølvberget har behov for assistent 70% stilling ut januar mnd, dvs 9.15-15 hver dag. Denne stillingen skal lyses ut fast.
  • Kidsa Eidsvåg har behov for assistent 70% stilling ut januar mnd, dvs 9.15-15 hver dag.
  • Kidsa Eidsvåg har også 30% stilling ledig.
  • Begge barnehager kan ha behov for vikarer som kan stille på kort varsel.

Kidsa Eidsvåg ligger på Eidsvågneset, buss nr.5 går fra Bergen og fra Åsane hvert 10.minutt. Kidsa Sølvberget ligger like ovenfor Stemmemyren idrettsanlegg, buss nr.83 går fra Bergen hver halvtime.

Personlige egenskaper:
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter
  • Høy serviceinnstilling
  • Motivasjon til å bidra i et travelt arbeidsmiljø
  • Evne til å være i utvikling og til å reflektere over egen praksis.
Vi tilbyr:
  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger gjennom tariffavtale i PBL
  • En profesjonell og samfunnsengasjert arbeidsgiver
Info om stillingen:
  • Stillingstittel: assistent, timelønnet
  • Oppstart snarest

For ytterligere informasjon om stillingen ta kontakt med daglig leder Hilde Gunnarson telefon 93042439.  Søknad, cv og referanser sendes pr. epost til: hilde.gunnarson@kidsabarnehager.no

Søknadsfrist: 16.01.19