Ringevikar Kidsa Breistein

Kidsa Barnehager er en tradisjonsrik barnehageaktør med 28 barnehager i Bergen. Organisasjonen har et stort og inspirerende fagmiljø med fokus på kvalitet og utvikling. Hver barnehage har sitt unike preg som bidrar til et mangfoldig og variert barnehagetilbud til barn og foreldre i Bergen.  Kjernen i vår relasjon til KIDSA er å være anerkjennende, raus og tilstede på barnas premisser.

Ringevikar – Kidsa Breistein

Kidsa Breistein er en barnehage med stort fokus på Trygg tilknytning for alle barn. Barna skal oppleve en barnehagehverdag i trygge rammer, med gode muligheter for nye utfordringer og mestringsopplevelser.

Vi legger til rette for gode leke og aktivitets muligheter både inne og ute. Vi jobber med å etablere og utvikle gode møteplasser for barn, der lek og vennskap får stå i sentrum.

Barnehagen har et flott uteområde med skog og kupert terreng. Vi har også lett tilgang til naturen fra sjøen til fjellet i barnehagens nærområde. Vi benytter naturen mye både til kortere og lengre turer. Vi ønsker at barn og ansatte har fokus på å ta vare på naturen og her kommer blant annet vårt satsningsområde «Go green» inn. (Bærekraftig utvikling).

• Tydelig voksen sammen med barn og ansatte
  • Gode norskkunnskaper
  • Fordel med erfaring fra barnehage

Personlige egenskaper:

• Evne til å begeistre, skape engasjement og felleskap
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter
  • Høy serviceinnstilling og kunne jobbe etter våre verdier anerkjennende, raus og tilstede
  • Motivasjon til å bidra i et travelt arbeidsmiljø

Vi tilbyr:

• Gode kolleger med lang erfaring og god kompetanse
  • Et spennende arbeidsmiljø med utfordring og glede
  • Systematisk opplæring og veiledning av nyansatte