Ringevikar i Fyllingsdalen

Kidsa Barnehager er en tradisjonsrik barnehageaktør med 28 barnehager i Bergen. Organisasjonen har et stort og inspirerende fagmiljø med fokus på kvalitet og utvikling. Hver barnehage har sitt unike preg som bidrar til et mangfoldig og variert barnehagetilbud til barn og foreldre i Bergen.

Kjernen i vår relasjon til KIDSA er å være anerkjennende, raus og tilstede på barnas premisser.

Ringevikarer i Kidsa Barnehager – bydel Fyllingsdalen
Kidsa Barnehager har 4 barnehager i Fyllingsdalen bydel. Kidsa Allestadhaugen, Kidsa Varden, Kidsa Løvåsbakken og Kidsa Ospeli.
Barnehagene befinner seg i rimelig nærhet til hverandre. Det er gode bussforbindelser til alle 4 barnehagene.

Kidsa Barnehager har mye til felles, men er også opptatt av å ivareta den enkelte særegenheten og unike forskjellen som er hos den enkelte barnehage.

Se gjerne vår hjemmeside for mer informasjon om hver enkel barnehage.

Vi har fokus på trygg tilknytning, barns medvirkning og et inkluderende lek- og læringsmiljø for alle barn. Tilstedeværende voksne er en viktig del av vår barnehagehverdag.

Barnehagene samarbeider, blant annet i bruk av vikarer.

• Tydelig voksen sammen med barn og ansatte
  • Gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig
  • Fordel med erfaring fra barnehage

Personlige egenskaper:

• Evne og interesse til å ta initiativ, skape engasjement og felleskap sammen med barn og kollegaer både ute og inne.
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter
  • Høy serviceinnstilling og evne til å være fleksibel
  • Kunne jobbe etter Kidsa barnehager sine verdier; anerkjennende, raus og tilstede
  • Motivasjon og humør til å bidra i et travelt arbeidsmiljø

Vi tilbyr:

• Gode kollegaer med ulik erfaring og kompetanse
  • Et spennende arbeidsmiljø med utfordringer og glede
  • Systematisk opplæring og veiledning av nyansatte
  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger gjennom tariffavtale i PBL
  • En profesjonell og samfunnsengasjert arbeidsgiver

Stillingens tittel: Ringevikar
Stillingsstørrelse: Timevikar etter behov

Annet; Godkjent politiattest er en forutsetning for arbeid i barnehager.

For ytterligere informasjon om stillingen kontakt daglig leder Irene Sellevåg telefon 40443080 eller daglig leder Martine Isdahl Johansen 93043117

Søknaden skal sendes pr. epost til:  irene.ellen.sellevag@kidsabarnehager.no eller martine.johansen@kidsabarnehager.no

Søknadsfrist: Snarest