Midlertidig 50% stilling som barnehagelærer i Kidsa Øyrane

Kidsa Øyrane har sentral beliggenhet i Indre Arna, med kort avstand til det meste. Vi har fine natur- og friluftsområder i umiddelbar nærhet og bruker disse flittig. Vi ligger vakkert til i terrenget med utsikt over fjorden, noe som både ansatte og barn begeistrer seg over.

Det er lett å komme seg til barnehagen med både buss og tog. Bussen stopper rett utenfor døren og togstasjonen er en kort spasertur unna på ca 5 minutter. Kjøpesenteret er også rett i nærheten og er en god samarbeidspartner på flere områder.

Barnehagen er per i dag 114 barn fordelt på 5 team der ett av teamene er en friluftgruppe. På uteområdet vårt har vi et eget bålhus som blir brukt både til fellesarrangementer og foreldresammenkomster. Her tenner vi gjerne bålgrua, griller pølser eller annet godt og koser oss.

Vi har fokus på trygg tilknytning og et godt leke- og læringsmiljø for alle barn. Barns medvirkning, humor og glede er viktig i for oss, og tilstedeværende voksne er en del av vår barnehagehverdag. Vi har fokus på en bærekraftig fremtid gjennom prosjektet GoGreen og Mat Med Smak. Vi er mye ute i frisk luft og på turer enten til byen eller i nærmiljøet. Vi har dessuten stor vekt på fysisk aktivitet i hverdagen og legger til rette for allsidig bruk av kroppen i ulike aktiviteter knyttet til prosjektet Jump.

• Utdannet barnehagelærer
  • Gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig
  • Grunnleggende datakunnskaper

Personlige egenskaper:

• Evne til å begeistre, skape engasjement og felleskap
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter
  • Høy serviceinnstilling
  • Motivasjon til å bidra i et travelt arbeidsmiljø
  • Evne til å være i utvikling og til å reflektere over egen praksis
  • Må kunne jobbe systematisk med å utvikle pedagogisk kvalitet

Vi tilbyr:

• Et stort faglig miljø med mye kunnskap og erfaring