100% stilling som barnehagemedarbeider i Kidsa Varden

Kidsa Barnehager driver barnehager på barnas premisser. Dette innebærer at det er det enkelte barns ønsker, behov og ressurser som legges til grunn for utviklingen av det pedagogiske arbeidet i barnehagene.

Kidsa Barnehager har et stort og inspirerende fagmiljø som bidrar til kontinuerlig utvikling. Gjennom systematisk kompetanseheving, metodisk evalueringsarbeid og aktiv læring av hverandres erfaringer, jobber Kidsa Barnehager hele tiden for å bli bedre og gi barna det beste tilbudet.

I Kidsa Varden har vi ledig stilling som barnehagemedarbeider. Stillingen er 100%. Den starter fra 1. august, og varer frem til sommeren 2023. Det er muligheter for forlengelse. Stillingen er knyttet til enkeltbarn med spesielle behov.

• Tydelig voksen sammen med barn og ansatte
  • Gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig
  • Bidra til et godt psykososialt miljø i barnehagen
  • Bidra til å sikre godt samarbeid barnehage- hjem
  • Bidra til et godt samarbeid med eksterne instanser
  • Vise engasjement og være villig til å tilegne seg ny kunnskap og anvende den i praksis
  • Medansvar for å ivareta og videreutvikle sikkerhet, helse og miljø i barnehagen
  • Tålmodig og strukturert
  • Kundeorientert

Vi søker deg som:

• Evne til å begeistre, skape engasjement og felleskap
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter
  • Høy serviceinnstilling
  • Kan jobbe etter Kidsa barnehager sine verdier; anerkjennende, raus og til stede.
  • Motivasjon til å bidra i et travelt arbeidsmiljø

Vi kan tilby:

• Sterkt fagmiljø i stadig utvikling
  • Godt arbeidsmiljø og høy kvalitet
  • Kidsa sikrer at alle medarbeidere utvikler sin kompetanse
  • Handlingsrom innenfor fastsatte rammer
  • Korte beslutningsveier og muligheter for personlig og faglig utvikling
  • Konkurransekraftige arbeidsbetingelser med gode pensjon- og forsikringsordninger

For mer informasjon kontakt:
Martine Isdahl Johansen
Daglig leder i Kidsa Allestadhaugen og Kidsa Varden
Telefon: 930 43 117

Søknad sendes innen 10. mai 2022 per e-post til: martine.johansen@kidsabarnehager.no

Godkjent politiattest må fremlegges før ansettelse, jf. Barnehageloven §30.

Stillingen er ledig fra 1. august 2022, og frem til 30. juni 2023