Kidsa Olsvikfjellet,fast assistent stilling ledig fra 02.01.2021.

Kidsa Barnehager er en tradisjonsrik barnehageaktør med 28 barnehager i Bergen. Organisasjonen har et stort og inspirerende fagmiljø med søkelys på kvalitet og utvikling. Hver barnehage har sitt unike preg som bidrar til et mangfoldig og variert barnehagetilbud til barn og foreldre i Bergen.

Kjernen i vår relasjon til KIDSA er å være anerkjennende, raus og oppmerksomt tilstede på barnas premisser.

Kidsa Olsvikfjellet har ledig stilling for assistent 100% fra 02.01.2021.

Kidsa Olsvikfjellet er en liten nærmiljøbarnehage. Vi er organisert i tre avdelinger.

Vi er stolte av barnehagen og av den flotte naturlekeplassen vår. Den byr på utfordringer for barn i alle aldre. I tillegg har vi port rett ut til en ballbane.

I barnehagens nærområde er det tilgang på naturområder, lekeplasser og ballbaner.

Vi er inne i vårt første år med prosjektbasert tilnærming til alt rundt oss. Det veldig kjekt å se å høre hva barna er opptatt av og så gripe muligheten til å være med dem videre. Det kan være et lite prosjekt som varer noen timer eller et større som nesten aldri tar slutt.

Vi har forholdsvis mange barn med et annet morsmål enn norsk. Vi har god kompetanse på språkstimulering og vi bruker alle hverdagssituasjoner i dette arbeidet.

• God muntlig og skriftlig norsk.
  • Grunnleggende datakunnskaper

Personlige egenskaper:

• Evne til å begeistre, skape engasjement og felleskap
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter
  • Høy serviceinnstilling
  • Motivasjon til å bidra i et travelt arbeidsmiljø
  • Evne til å være i utvikling og til å reflektere over egen praksis

Vi tilbyr:

• Kollegaer i alle aldre. Noen har arbeidet i barnehagen lenge og noen er helt nye.
  • Systematisk opplæring og veiledning av nyansatte.
  • Mulighet til å være med å videreutvikle en spennende barnehageorganisasjon
  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger gjennom tariffavtale i PBL
  • En profesjonell og samfunnsengasjert arbeidsgiver

Stillingens tittel: assistent