Kidsa Allestadhaugen søker barnehageassistent til 100% fast stilling

Kidsa Barnehager er en tradisjonsrik barnehageaktør med 28 barnehager i Bergen. Organisasjonen har et stort og inspirerende fagmiljø med fokus på kvalitet og utvikling. Hver barnehage har sitt unike preg som bidrar til et mangfoldig og variert barnehagetilbud til barn og foreldre i Bergen. Kjernen i KIDSA er å være anerkjennende, raus og tilstede på barnas premisser.

Vi søker en barnehageassistent i 100% fast stilling
Kidsa Allestadhaugen har plass til 61 barn, fordelt på 4 avdelinger. Barnehagen ligger i et rolig boligområde nær Varden Idrettspark. Vi har et flott og solfylt uteområde med store grøntarealer. Nærmiljøet byr på fine lekeområder i fantastisk natur og terreng tilpasset alle aldersgrupper. Barnehagen har gåavstand til Varden skole, Varden Idrettspark med Framohallen og fotballbaner, Oasen senter med bibliotek og andre kulturarenaer.

I Kidsa Allestadhaugen er vi med på å skape morgendagens helter. Vårt mål er å skape en trygg og innholdsrik hverdag for barna. Vi tilbyr et godt og variert lekemiljø som inspirerer til god, spennende, morsom og utviklende lek. Kunnskap og innovasjon er viktig for oss. Vi jobber med Go Green (bærekraftig utvikling) Mat med smak (pedagogiske måltid) og Jump (fysisk aktivitet hver dag). I vår pedagogiske praksis er vi opptatt av: lek og læring, tilknytning, språk og barns medvirkning.

Grunnleggende datakunnskaper
Erfaring fra arbeid i barnehage vil bli vektlagt

Personlige egenskaper:
Evne til å begeistre, ta ansvar og skape engasjement og felleskap
Gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter
Høy serviceinnstilling
Motivasjon til å bidra i et travelt arbeidsmiljø
Evne til å være i utvikling og til å reflektere over egen praksis
Evne til å se enkelt barn på lik linje med hele grupper
Ha et unikt blikk for barnas beste!

Vi tilbyr:
Et engasjert, humørfylt og kvalitetsbevisst personale
Vårt satsningsområde er språk i et inkluderende fellesskap
Systematisk opplæring og veiledning av nyansatte.
Mulighet til å være med å videreutvikle en spennende barnehageorganisasjon
Konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger gjennom tariffavtale i PBL
En profesjonell og samfunnsengasjert arbeidsgiver

Stillingens tittel: Barnehageassistent