Kidsa Allestadhaugen – Ledig 80% fast stilling som barnehagemedarbeider

Kidsa Allestadhaugen ligger i et rolig boligområde nær Varden Idrettspark. Vi har et flott og solfylt uteområde med store grøntarealer. Nærmiljøet byr på fine lekeområder i fantastisk natur og terreng tilpasset alle aldersgrupper. Barnehagen har gåavstand til Varden skole, Varden Idrettspark med Framohallen og fotballbaner, Oasen senter med bibliotek og andre kulturarenaer. Samt vi har busstopp for linje 4 like utenfor porten når vi skal på lengre turer.

Barnehagen har 61 barn, fordelt på 4 avdelinger. Vi har fokus på trygg tilknytning og et godt leke- og læringsmiljø for alle barn. Barn medvirkning, humor og glede er viktig i barnehagehverdagen. Vi har fokus på en bærekraftig fremtid gjennom prosjektene GoGreen og Mat Med Smak, og organisert fysisk aktivitet gjennom prosjektet Kidsa Jump.
Vi har ledig en 80% fast stilling som barnehagemedarbeider fra 30 oktober 2020. Stillingen vil fra 30 juni 2021 bli utvidet til 100% fast stilling.

Grunnleggende datakunnskaper
Gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper:
Evne til å begeistre, skape engasjement og felleskap
Gode organiserings-, samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter
Fleksibel og løsningsorientert
Høy serviceinnstilling
Motivasjon til å bidra i et travelt arbeidsmiljø
Evne til å være i utvikling og til å reflektere over egen praksis
Må kunne jobbe systematisk med å utvikle pedagogisk kvalitet
Trives med å være ute og er frilufts interessert

Vi tilbyr: