Fast stilling, barnehagelærer 40% i Kidsa Olsvikfjellet

Fast 40 % stilling som barnehagelærer i Kidsa Olsvikfjellet barnehage.

Kidsa Olsvikfjellet er en  en liten nærmiljø barnehage. Vi er organisert i tre avdelinger. Det er et ønske at i alle fall en av avdelingspersonalet følger barna videre til neste avdeling. Vi ønsker at barn og foreldre skal oppleve gode overganger.

Vi er stolte av barnehagen og av den flotte naturlekeplassen vår. Den byr på utfordringer for barn i alle aldre. I tillegg har vi port rett ut til en ballbane.

Vi er inne i vårt første år med prosjektbasert tilnærming til alt rundt oss. Det veldig kjekt å se å høre hva barna er opptatt av og så gripe muligheten til å være med dem videre, utforske,  et lite prosjekt som varer noen timer eller et større som nesten aldri tar slutt.

Vi har forholdsvis mange barn med et annet morsmål enn norsk. Det er spennende og viktig å være opptatt av språk.

• Barnehagelærer.

Er du opptatt av språk og vil bruke sang og musikk  så er det noe vi ønsker oss.

• Grunnleggende datakunnskaper

Personlige egenskaper:

• Evne til å begeistre, skape engasjement og fellesskap
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter
  • Høy serviceinnstilling
  • Motivasjon til å bidra i et travelt arbeidsmiljø
  • Evne til å være i utvikling og til å reflektere over egen praksis

Vi tilbyr:

• Kollegaer i alle aldre. Noen har arbeidet i barnehagen lenge og noen er helt nye.
  • Systematisk opplæring og veiledning av nyansatte.
  • Mulighet til å være med å videreutvikle en spennende barnehage organisasjon
  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger gjennom tariffavtale i PBL
  • En profesjonell og samfunnsengasjert arbeidsgiver

Stillingens tittel: barnehagelærer