Ekstra assistent og ringevikarer

Ringevikar og ekstra assistent 100% – Kidsa Vågedalen

Kidsa Barnehager er en tradisjonsrik barnehageaktør med 28 barnehager i Bergen. Organisasjonen har et stort og inspirerende fagmiljø med fokus på kvalitet og utvikling. Hver barnehage har sitt unike preg som bidrar til et mangfoldig og variert barnehagetilbud til barn og foreldre i Bergen.

Kjernen i vår relasjon til KIDSA er å være anerkjennende, raus og tilstede på barnas premisserKidsa Vågedalen ligger sentralt til på Laksevåg.
Vi har fire avdelinger, to 3 – 6 års avdelinger og to 0 – 2 års avdelinger. Konsepter vi har er Mat Med Smak, Go Green og Jump. Se gjerne vår hjemmeside for mer informasjon om hvert enkelt konsept.

Vi har fokus på trygg tilknytning, språk, barns medvirkning og et inkluderende lek- og læringsmiljø for alle barn. Tilstedeværende og aktive voksne er en del av vår barnehagehverdag.

• Tydelig voksen sammen med barn og ansatte
  • Gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig
  • Fordel med erfaring fra barnehage

Personlige egenskaper:

• Evne til å begeistre, skape engasjement og felleskap
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter
  • Høy serviceinnstilling
  • Kunne jobbe etter Kidsa barnehager sine verdier; anerkjennende, raus og tilstede
  • Motivasjon til å bidra i et travelt arbeidsmiljø

Vi tilbyr:

• Gode kollegaer med lang erfaring og god kompetanse
  • Et spennende arbeidsmiljø med utfordringer og glede