Barnehagelærer i Kidsa Tertitten – vikariat

Kidsa Barnehager er en tradisjonsrik barnehageaktør med 28 barnehager i Bergen. Organisasjonen har et stort og inspirerende fagmiljø med fokus på kvalitet og utvikling. Hver barnehage har sitt unike preg som bidrar til et mangfoldig og variert barnehagetilbud til barn og foreldre i Bergen.

Kjernen i vår relasjon til KIDSA er å være anerkjennende, raus og tilstede på barnas premisser.

Kidsa Tertitten er en klassisk 3- avdelingsbarnehage med 43 barn. En småbarnsavdeling med 1-2 åringer og to avdelinger med 2-5 åringer. Vi ligger sentralt plassert på Tertnes like ved Tertnes skole.

I nærmiljøet har vi tilgang til flotte naturområder og sjø. Barnehagen har en stor kupert utelekeplass som innbyr til aktiv utfoldelse sommer som vinter. Lek og godt samspill har høyt fokus, og nærområdene blir aktivt brukt. Vi har et høyt aktivitetsnivå med turer og prosjekter og legger stor vekt på gjennomføring.

• Barnehagelærer
  • Grunnleggende datakunnskaper

Personlige egenskaper:

• Evne til å begeistre, skape engasjement og fellesskap
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter
  • Høy serviceinnstilling
  • Motivasjon til å bidra i et travelt arbeidsmiljø
  • Evne til å være i utvikling og til å reflektere over egen praksis
  • Motivasjon og evne til å arbeide med barn fra alle aldersgruppene som er representert i barnehagen

Vi tilbyr:

• Stabil personalgruppe med mye og variert erfaring
  • Systematisk pedagogisk praksis som vi hele tiden legger stor vekt på å utfordre