Barnehagelærer 100 % vikariat i Kidsa Løvåsbakken

Kidsa Barnehager er en tradisjonsrik barnehageaktør med 28 barnehager i Bergen. Organisasjonen har et stort og inspirerende fagmiljø med fokus på kvalitet og utvikling. Hver barnehage har sitt unike preg som bidrar til et mangfoldig og variert barnehagetilbud til barn og foreldre i Bergen.

Kidsa Løvåsbakken ligger sentralt i Fyllingsdalen. Med natur, skog og fjell i vårt nærmiljø trenger vi ikke å gå langt for naturopplevelser og utfordringer tilpasset enhver alder. Pr. i dag er det 57 barn i barnehagen fordelt på 4 grupper. Eventyrhulen Rød og Eventyrhulen Blå ligger i første etasje og har barn i alderen 1-3 år. Eventyrslottet Gul og Eventyrslottet Grønn ligger i andre etasje og har barn i alderen 3-6 år.

Vårt mål er at alle barn skal ha et likeverdig tilbud og gå i en høykvalitetsbarnehage. Vi har fokus på kvalitet i relasjonen barn-voksen, barns medvirkning og et inkluderende lek- og læringsmiljø for alle barn. Våre innsatsområder er GoGreen, Mat med Smak og Jump. Vi søker en barnehagelærer med erfaring og kunnskap på disse områdene. Gjennom Kunnskap & Innovasjon ønsker vi at barna skal bli mer nysgjerrige, utforskende og idéskapende.

Hovedansvarsområder:

• Planlegge, gjennomføre, vurdere og dokumentere pedagogisk innhold
  • Bidra til et godt psykososialt miljø
  • Bidra til å sikre godt samarbeid barnehage- hjem
  • Bidra til et godt samarbeid med eksterne instanser
  • Vise engasjement og være villig til å tilegne seg ny kunnskap og anvende den i praksis
  • Medansvar for å ivareta og videreutvikle sikkerhet, helse og miljø i barnehagen
  • Kundeorientert

Vi søker deg som:

• Har barnehagelærerutdanning eller tilsvarende
  • Har evne og vilje til å jobbe systematisk med å utvikle pedagogisk kvalitet
  • Er proaktiv med gjennomføringsevne