70% FAST ASSISTENT I KIDSA SØLVBERGET

Kidsa Sølvberget er en fin liten barnehage med 27 barn og 7 ansatte, og nå søker vi en dyktig kollega til en nyopprettet stilling. Stillingen vil bli knyttet opp mot både barn 1-2 år og 2-6 år, og kan i perioder ha et særlig ansvar for kosthold og måltid i barnehagen og for vår satsing på Mat med smak. Stillingen vil få praktisk oppfølging av HMS-rutiner i barnehagen og innholdet i stillingen forøvrig vil bli utviklet i samarbeid med de pedagogiske lederne i barnehagen.

Barnehagen skal også satse på miljøvern hos barn og personale og dette er også et utviklingsområde du kan bidra til å utvikle. Sammen skal vi skape gode hverdager for barna. Hos oss står leken i sentrum og den voksne skal være en engasjert og aktiv deltager i leken. Å være varm og tilstede i møte med barna er viktig, og ikke minst være en stabil og trygg voksen. Er dette deg? Da vil vi gjerne høre fra deg!

• Erfaring fra barnehage og stort engasjement for barn
  • Interesse for og kunnskap om kosthold og ernæring.
Personlige egenskaper:
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter med barn, foreldre og kollegaer.
  • Motivasjon til å bidra i et travelt arbeidsmiljø.
  • Ønske om å være i utvikling og evne til å være fleksibel.
  • Praktisk og handlekraftig.
Vi tilbyr:
  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger gjennom tariffavtale i PBL
  • En profesjonell og samfunnsengasjert arbeidsgiver
Info om stillingen:
  • Stillingstittel: assistent
  • Stillingen er fast 70% og arbeidsdag hver dag.
  • Oppstart 01.02.2019 eller etter nærmere avtale

Kidsa Sølvberget ligger like ovenfor Stemmemyren idrettsanlegg og ligger nydelig til i skogkanten. Buss nr.83 går fra Bergen hver halvtime eller man kan ta alle busser som går forbi NHH og gå opp til barnehagen.

For ytterligere informasjon om stillingen ta kontakt med daglig leder Hilde Gunnarson telefon 94027389.  Søknad, cv og referanser sendes pr. epost til: hilde.gunnarson@kidsabarnehager.no

Søknadsfrist: 16.01.19