100 % vikariat som barnehagelærer i Kidsa Toppemyr

Kidsa Barnehager er en tradisjonsrik barnehageaktør med 28 barnehager i Bergen. Organisasjonen har et stort og inspirerende fagmiljø med fokus på kvalitet og utvikling. Hver barnehage har sitt unike preg som bidrar til et mangfoldig og variert barnehagetilbud til barn og foreldre i Bergen.

Kjernen i vår relasjon til KIDSA er å være anerkjennende, raus og tilstede på barnas premisser.

Kidsa Toppemyr er en klassisk 3- avdelingsbarnehage med 47- 48 barn. En småbarnsavdeling, to store avdelinger med aldersdelte grupper. Vi holder til i to hus i Toppe borettslag. Vårt uteområde byr på mangfold og variasjon. Barnehagen ligger i et boligområde med blokkbebyggelse, men like utenfor har vi kupert terreng i skog og mark med elv og fjelltopp like ved. Vi har et lite gårdsbruk like i nærheten og mulighet til nærkontakt med dyr.

• Barnehagelærer
  • Grunnleggende datakunnskaper

Personlige egenskaper:

• Evne til å begeistre, skape engasjement og felleskap
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter
  • Høy serviceinnstilling
  • Motivasjon til å bidra i et travelt arbeidsmiljø
  • Evne til å være i utvikling og til å reflektere over egen praksis
  • Motivasjon og evne til å arbeide med barn fra alle aldersgruppene som er representert i barnehagen
  • Motivert til å arbeide ute til alle årstider

Vi tilbyr:

• Personalgruppe med mye og variert erfaring