100% fast stilling som barnehagemedarbeider i Kidsa Øyrane

Kidsa Barnehager er en tradisjonsrik barnehageaktør med 28 barnehager i Bergen. Organisasjonen har et stort og inspirerende fagmiljø med fokus på kvalitet og utvikling. Hver barnehage har sitt unike preg som bidrar til et mangfoldig og variert barnehagetilbud til barn og foreldre i Bergen.

Kjernen i vår relasjon til KIDSA er å være anerkjennende, raus og tilstede – på barnas premisser.

Kidsa Øyrane har sentral beliggenhet i Indre Arna.
Vi har fine natur- og friluftsområder i umiddelbar nærhet, og vi ligger vakkert til i terrenget med utsikt over fjorden. Noen minutters spasertur fra barnehagen ligger jernbanestasjonen og bussholdeplass som tar oss dit vi ønsker.

Kidsa Øyrane har 5 avdelinger inkludert en friluftsavdeling. Midt på utelekeplassen står det et bålhus hvor friluftsavdelingen har base. Hver avdeling har barn fra to aldersgrupper og er fordelt på hele huset. Lokalene til barnehagen fordeler seg på tre etasjer med mange små og store rom å utforske i.

Kunnskap & Innovasjon er vårt identitet og arbeidsmåte. Det innebærer at vi skal være nysgjerrige og undrende sammen med barna, og være innovative i arbeidet med barna. I tråd med dette har vi utviklet innsatsområder i Kidsa barnehager. De har lokale tilpasninger og styrker arbeidet vi gjør i Kunnskap & Innovasjon. Vårt innsatsområde er Mat Med Smak, Go Green og Jump. Se gjerne vår hjemmeside for mer informasjon.

Vi har fokus på trygg tilknytning, barns medvirkning og et inkluderende leke- og læringsmiljø for alle barn. Tilstedeværende voksne er en del av vår barnehagehverdag.

Hovedansvarsområder:

• Medansvar for å gi et tilrettelagt pedagogisk tilbud til barna
  • Bidra til god omsorg og pedagogisk målrettet arbeid i barnehagen
  • Vise engasjement og være villig til å tilegne seg ny kunnskap og anvende den i praksis
  • Bidra ved planlegging, gjennomføring, vurdering og dokumentasjon av pedagogiske aktiviteter
  • Bidra til å sikre godt samarbeid mellom barnehage og hjem
  • Medansvar for å ivareta og videreutvikle sikkerhet, helse og miljø i barnehagen
  • Kundeorientert

Vi søker deg som:

• Er opptatt av de magiske øyeblikkene sammen med barna
  • Setter lekens egenverdi i fokus
  • Har pågangsmot og er løsningsorientert
  • Reflekterer over egen rolle og er bevisst ditt eget bidrag
  • Ser det enkelt barn
  • Viser faglig styrke og interesse for å lære mer
  • Gir barna fremtidstro og respekterer ulikheter
  • Viser glede, entusiasme og raushet

Vi tilbyr:

• Et sterkt fagmiljø i stadig utvikling
  • Kidsa sikrer at alle medarbeidere utvikler sin kompetanse
  • Handlingsrom innenfor fastsatte rammer
  • Korte beslutningsveier og muligheter for personlig og faglig utvikling
  • Konkurransekraftige arbeidsbetingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger

Stillingen er ledig fra august 2022 – eller etter nærmere avtale.

Søknadsfrist:  30.07.2022

For ytterligere informasjon om stillingen kontakt daglig leder Camilla Igland på telefon: 406 08 023
Søknaden skal sendes pr. epost til: Camilla.Igland@kidsabarnehager.no