100% fast stilling som barnehagemedarbeider/assistent i Kidsa Brønndalen

Kidsa Barnehager er en tradisjonsrik barnehageaktør med 28 barnehager i Bergen. Organisasjonen har et stort og inspirerende fagmiljø med fokus på kvalitet og utvikling. Hver barnehage har sitt unike preg som bidrar til et mangfoldig og variert barnehagetilbud til barn og foreldre i Bergen.

Kjernen i vår relasjon til KIDSA er å være anerkjennende, raus og tilstede på barnas premisser.

Kidsa Brønndalen har sentral beliggenhet i Brønndalen. Vi har nydelige friluftsområder rundt oss og har fokus på friluftsliv, språk og lek.

Barnehagen er per i dag 47 barn fordelt på 3 avdelinger. Vi har fokus på trygg tilknytning og et godt leke- og læringsmiljø for alle barn. Barns medvirkning, humor og glede er viktig i barnehagehverdagen. Vi har fokus på en bærekraftig fremtid gjennom prosjektet GoGreen og Mat Med Smak.

• Tydelig voksen sammen med barn og ansatte
  • Gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig
  • Fordel med erfaring fra barnehage

Personlige egenskaper:

• Evne til å begeistre, skape engasjement og felleskap
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter
  • Høy serviceinnstilling
  • Kunne jobbe etter Kidsa barnehager sine verdier; anerkjennende, raus og tilstede
  • Motivasjon til å bidra i et travelt arbeidsmiljø

Vi tilbyr:

• Gode kollegaer med lang erfaring og god kompetanse
  • Et spennende arbeidsmiljø med utfordringer og glede