100 % fast barnehagelærer i Kidsa Kokstad Friluftsbarnehage

Kidsa Barnehager driver barnehager på barnas premisser. Dette innebærer at det er det enkelte barns ønsker, behov og ressurser som legges til grunn for utviklingen av det pedagogiske arbeidet i barnehagene.

Kidsa Barnehager har et stort og inspirerende fagmiljø som bidrar til kontinuerlig utvikling. Gjennom systematisk kompetanseheving, metodisk evalueringsarbeid og aktiv læring av hverandres erfaringer, jobber Kidsa Barnehager hele tiden for å bli bedre og gi barna det beste tilbudet.

Kidsa Kokstad er en friluftsbarnehage med 7 avdelinger, ca. 90 barn og 20 ansatte.

Barnehagen ligger skjermet og fint til på Kokstad i Ytrebygda bydel. Vi har en stor og flott lekeplass rundt barnehagen med mye skogsterreng og en leirplass med gapahuk. Utenfor gjerdet har vi direkte tilgang til skogen der vi har faste turmål og leirplasser.

• Utdannet barnehagelærer
  • Gode norskkunnskaper
  • Kompetanse om og interesse for friluftsliv

Hovedansvarsområder:

• Medansvar for å planlegge, gjennomføre, vurdere og dokumentere pedagogisk innhold
  • Medansvar for at planer blir gjennomført i tråd med lover og retningslinjer
  • Medansvar for å sikre godt samarbeid barnehage- hjem
  • Bidra aktivt til et godt arbeidsmiljø samt ansvar for å ivareta og videreutvikle helse-, miljø og sikkerhetsarbeid i barnehagen
  • Plikter å rapportere om og iverksette strakstiltak dersom det avdekkes risikoelementer knyttet til barnas helse, sikkerhet eller psykososiale miljø

Vi søker deg som:

• Har gode samarbeids- og kommunikasjons ferdigheter
  • Ønsker å jobbe systematisk med å utvikle pedagogisk kvalitet