Fast 100% ASSISTENT STILLING I KIDSA HYLKJE

Kidsa Barnehager er en tradisjonsrik barnehageaktør med 28 barnehager i Bergen. Organisasjonen har et stort og inspirerende fagmiljø med fokus på kvalitet og utvikling. Hver barnehage har sitt unike preg som bidrar til et mangfoldig og variert barnehagetilbud til barn og foreldre i Bergen.

Kjernen vår relasjon til KIDSA er å være anerkjennende, raus og tilstede på barnas premisser.

Fast 100% ASSISTENT I KIDSA HYLKJE
Kidsa Hylkje ligger på Hylkje helt nord i Åsane.
Vi er pr i dag 156 barn fordelt på 4 baser. Basene er igjen oppdelt i 2 og 3 grupper.

I tett tilknytning til barnehagen ligger Haugen, et naturområde som barnehagen disponerer. Her er det bålplass, samt en natursti laget av de ansatte i barnehagen. I tillegg til Haugen er barnehagen omringet av flotte turmuligheter i umiddelbar nærhet. Vi har også gangavstand til fine badeviker, der turene ofte går i sommerhalvåret.

• Beherske norsk, muntlig og skriftlig
  • Grunnleggende datakunnskaper
  • Erfaring fra barnehage

Personlige egenskaper:

• Evne til å begeistre, skape engasjement og felleskap
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter
  • Høy serviceinnstilling
  • Motivasjon til å bidra i et travelt arbeidsmiljø
  • Evne til å være i utvikling og til å reflektere over egen praksis
  • Interesse for en bærekraftig utvikling
  • Interesse for utvikling og tilrettelegging av en aktiv barnehagehverdag, med bevegelse i fokus.

Vi tilbyr:

• Et stort faglig miljø med mye kunnskap og erfaring
  • Et arbeidsmiljø med god atmosfære, humor og glede
  • Systematisk opplæring og veiledning av nyansatt
  • Mulighet til å være med å videreutvikle en spennende barnehageorganisasjon
  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger gjennom tariffavtale i PB
  • En profesjonell og samfunnsengasjert arbeidsgiver

Stillingens tittel: Barnehage assistent
Sillingsstørrelse: 100%
Tiltredelse: 19.11.18

For ytterligere informasjon om stillingen ta kontakt med Einar Bolstad tlf 95785341/92 29 1419

Søknaden skal sendes pr. epost til : einar.bolstad@kidsabarnehager.no