Den lille barnehagen med det store hjertet!

BHG_Kidsa_1761

God tid til lek og læring på barna premisser

I Ytre Sandviken, like ovenfor Stemmemyren idrettsanlegg, ligger vår flotte barnehage. I Kidsa Sølvberget har barna god tid til lek sammen med gode venner og vi jobber målbevisst med å tilby barna inspirerende leke- og læringsmiljø. Bygget vårt er lite, men innholdsrikt, og vi endrer innredning og lekemateriell slik at det skal inspirere barna i deres lek. Nærmiljøet vårt byr på flotte skogsområder og stier, og vi er så heldig at rett bak barnehagebygget kan vi leke i skogen.

Barna lærer også mye gjennom prosjektene våre. I 2019 har vi ruget frem kyllinger i barnehagen og barna har fulgt utviklingen fra kyllinger til høner og haner. Miljøbevissthet er blitt et spennende fokus. Blant annet komposterer vi alt matavfall i barnehagen og vi dyrker noen grønnsaker selv.   Et eksempel på en leken innfallsvinkel til økt miljøbevissthet: De større barna er blitt miljøagenter, og med grønne miljøhelt-kapper på går de på jakt etter plast i naturen og har viktige oppdrag.

Les mer om oss i Årsplanen for 2019. Ta gjerne kontakt med daglig leder Anders Ølberg om du lurer på noe. Han nås lettest på mob. 94027389 og på mail anders.olberg@kidsabarnehager.no

Mer om oss Våre priser Søk barnehageplass