Den lille barnehagen med det store hjertet!

BHG_Kidsa_1761

Ønsker du barnehageplass?

I Ytre Sandviken, like ovenfor Stemmemyren idrettsanlegg, ligger vår flotte barnehage. Kidsa Sølvberget har utarbeidet et godt tilrettelagt tilbud til de aller yngste barn. I tett dialog med foreldrene tilpasser vi oss barnets behov for søvn, vi tilbyr sunne måltid, og vi vektlegger trygghet, omsorg og lek med humor og glede. Fra høsten 2019 har vi også ledige plasser for barn over 3 år. Alle som ønsker å søke barnehageplass i Kidsa Sølvberget er hjertelig velkomne til å besøke oss.

Ta kontakt med daglig leder Hilde Gunnarson for å lage en avtale eller om dere lurer på noe. Tlf. 94027389 eller Hilde.Gunnarson@kidsabarnehager.no.

God tid til lek og læring på barna premisser

I Kidsa Sølvberget har barna god tid til lek sammen med gode venner og vi jobber målbevisst med å tilby barna inspirerende leke- og læringsmiljø. Nærmiljøet vårt byr på flotte skogsområder og stier, og vi er så heldig at rett bak barnehagebygget kan vi leke i skogen.

Barna lærer også mye gjennom prosjektene våre. I 2019 skal vi ruge frem kyllinger i barnehagen og barna skal få følge utviklingen fra kyllinger til høner og haner. Miljøbevissthet blir et spennende fokus fremover og blant annet vil vi kompostere alt matavfall i barnehagen og noen barn vil bli miljøagenter. Vi ser frem til et innholdsrikt barnehageår!

Mer om oss Våre priser Søk barnehageplass