Om oss i KIDSA Slettebakken

KONTAKT

Daglig leder

Einar Bolstad
Telefon: 48 94 94 07
Send e-post

Offentlig transport

Vi ligger i gangavstand til bybanen. Nærmeste stopp er Sletten senter.

Beliggenhet og nærmiljø

Kidsa Slettebakken ligger sentralt ved Sletten senter. I vårt nærmiljø har vi Landås bibliotek og fine nærområder som vi besøker.

Vi vektlegger

Kidsa Slettebakken er en barnehage med et stort mangfold. Hos oss skal alle få oppleve inkludering og tilhørighet. Vi skal lære å ta vare på hverandre, se hverandre og leke med hverandre. 

I Kidsa Slettebakken har vi et personale som er anerkjennende og tilstede overfor enkeltbarn og barnegruppen. Vi har stort fokus på omsorg, glede og trivsel. Lekens egenart verdsettes høyt og vi gir barna mulighet til å ta egne valg både med hensyn til hvor de vil leke og lekens innhold.

Vi jobber mye med barnas språkutvikling gjennom samtaler, høytlesning, sang og musikk. I Kidsa Slettebakken har sang en sentral rolle, gjennom sangen opplever vi felleskap og glede.

 

Vi tilbyr

Barnehagen har gode romløsninger og et stort fellesrom med kjøkken midt i huset. Uteområde vårt er allsidig og variert med lekeapparat som småhus, klatrestativ og grøntområde. Hos oss kan barna ake når det er snø og sykle når det er bart.

Hver dag smører barna sin egen lunsj bestående av sunt brød, pålegg og grønnsaker. Vi tilbyr også et eget fruktmåltid.

Barnehagens organisering

Kidsa Slettebakken er organisert som to fløyer, Oppilien og Vinkeskogen med kjøkken-allrom i midten. Vi har 4 avdelelinger, to for barn mellom 1 – 3 år og to for barn mellom 2,5 – 6 år. Det er 10 barn og 3 voksne på småbarns avdelingene og 19 barn og 3 voksne på storbarns avdelingene.

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat eller for å avtale et besøk.

Facebook