Vi som er på jobb for Kidsa Sandgotna barnehage

 

 

TEAM Kidsa Sandgotna

Amalie Fjeld
Barnehagelærer

Amalie er en dyktig og positiv pedagog som arbeider for barnas beste. Hun er en trygg og varm omsorgsperson for barn som evner å se enkeltbarnet. Amalie jobber sensitivt for å gi barna det lille ekstra. Hun er leken og tøysete, samtidig som hun er rolig og omsorgsfull. Trives best med de minste.

 


Annie Svendheim
Pedagogisk Leder

Annie er en faglig sterk, dyktig og dedikert pedagog. Hun har erfaring både med de eldste og de yngste barna. Hun er rolig, trygg, modig, innovativ og reflektert. Dyktig på dokumentasjon og kvalitetsbevisst i sin tilnærming i alt hun gjør. Løsningsorientert, raus og med godt humør.

Annie er også vår ambassadør i Kidsa/Norlandia Barnehagene sitt konsept om #Kunnskap&innovasjon. Et konsept utarbeidet for å imøtekomme vårt viktige samfunnsansvar. Hun er også sertifisert CLASS observatør.

 

 


Trude Røen Hansen
Barnehagemedarbeider

Trude er positiv energi. Hun tar ansvar -og enhver utfordring med et stort smil. Hun ser hvor det er behov for henne og hun tar initiativ for å støtte barna i lek og læring. Trude er en trygg voksen – omgjengelig og ressurssterk.

 


Turi Gjengedal
Fagarbeider

Turi er en stødig og trygg fagarbeider. Hun er utrolig kreativ, en multikunstner, tålmodig, rolig og stødig i enhver situasjon. Turi har en egen evne til å engasjere barna i kreative samlingsstunder med konkreter, sang/musikk og spennende tema. Turi byr på seg selv og hun skaper engasjement. Hun er også et aktivt medlem i Bergen turlag.

 

Celia Digernes
Celia Digernes

Fagarbeider

Celia er vårt irske arbeidsjern, hun er uendelig kunnskapsrik, et JA-menneske med gode idéer, imøtekommende, blid og en kyndig formidler av kultur. Hun er det trygge favn for barna og hun ser alle menneskene rundt seg. Celia er en omsorgsfull, kvalitetsbevisst og effektiv dame.

 


Ewa Matyjaszczyk

Fagarbeider

Ewa er utdannet pedagog i hjemlandet Polen. Hun er pålitelig og hjelpsom, med høy moral i sitt arbeid med omsorg, lek og læring. Ewa er smilende blid og rolig, hun er kreativ og kvalitetsbevisst.

 

 


Grethe Skjelvik
Barnehagemedarbeider

Grethe er Kidsa Sandgotna sin egen «bestemor», med masse erfaring og kunnskap. Hun kjenner «alle» og har hjerterom og omsorg for hver eneste en. Grethe har stjerner i øynene når hun tilrettelegger for at barna skal få spennende, lærerike og morsomme opplevelser. Hun er god på formidling av eventyr og andre røverhistorier 😉


Tommy Pham
Pedagogisk Leder

Tommy er en tilstedeværende, omgjengelig, relasjonelt klok og dyktig pedagog. Empatisk, trygg og inkluderende. Tommy byr på seg selv, ser enkelt barn og skaper en god atmosfære med sitt smittende humør. Han er en trygg voksen for både barn og foreldre.

 

Kjersti Hopsdal Haugen
Kjersti Hopsdal Haugen

Pedagogisk Leder

Kjersti har lang fartstid fra barnehagesektoren. Hun er særlig kompetent på barnas språkutvikling og jobber trygt og metodisk for adekvat progresjon. Hun har omsorg for alle og hun engasjerer seg for sosialt samhold, trivsel og trygghet i barnehagen.

Kjersti er også vår ambassadør i Kidsa/Norlandia Barnehagene sitt satsningsområde om #mat med smak  – Et innsatsområde utarbeidet for å sikre barn et sunt og variert kosthold i barnehagen.

 


Ruth Ølnes
Barnehagemedarbeider

Ruth er rolig, raus og kreativ i arbeidet med å være tilstede for barna. Hun engasjerer seg i barnas lek med omsorg og utfordring. Ruth er en god lytter og en flott samtalepartner. Hun har «grønne fingre» og tar gjerne naturen inn i barnehagen med sine mange gode idéer.

Yasmine Vellesvik
Pedagogisk Leder

Med studieretning innen komparativ og internasjonal pedagogikk har Yasmine et flerkulturelt perspektiv på vårt utdanningssystem her i Norge. Hun er en kunnskapsrik, reflektert og en trygg omsorgsperson som byr på seg selv. Hennes omgjengelige tilnærming til jobben gir barna omsorg, støtte og utfordringer i hverdagen. Yasmine er leken og hun kan tulle og tøyse, synge og danse samtidig som hun kartlegger barnas individuelle behov og følger disse systematisk opp.

Yasmine er vår ambassadør for konseptet GoGreen, et konsept for bærekraftig utvikling med forankring i FN’s bærekraftsmål.

Lotte Bergli
Pedagogisk Leder

Lotte er en faglig sterk, strukturert og dyktig pedagog med masse godt humør. Hun er løsningsorientert og god på observasjon av enkeltbarn. Med proaktiv tilnærming og høy arbeidsmoral er hun alltid beredt for å sikre best effekt ut til barna med sitt metodiske kvalitetsarbeid. Lotte er glad i friluft og hun legger ofte pedagogiske planer med naturen som arena for barnas mestring.

Lotte er også vår ambassadør i Kidsa/Norlandia Barnehagene sitt konsept om #JUMP – Et konsept utarbeidet for å styrke barnas motoriske utvikling gjennom organisert fysisk aktivitet.

 


Solveig Stensaker Rio
Barnehagemedarbeider

Solveig har en omsorgsfull ro og et trygt fang for den som trenger det. Hun er tålmodig, stødig og kunnskapsrik. Hun er særlig sterk på strukturerte situasjoner der barnas kognitive kapasitet utfordres. Hun er en god støtte for barna når de møter utfordringer og trenger hjelp til å finne de gode løsningene.

 


Mats-Kristian Stokke  Presterud

Daglig Leder

Mats er en synlig, faglig og engasjert leder som viser retning og mobiliserer engasjement gjennom veiledning, tett oppfølging og krav til kvalitet. Han har arbeidet i barnehagesektoren siden 2011 og er utdannet førskolelærer, som det tidligere het. I tillegg har han en mastergrad i pedagogisk ledelse og han har fullført styrerutdanning i regi av NHH.

Han er sertifisert CLASS observatør.

 


Katarina Kopecka
Barnehagemedarbeider

Katarina er en raus, sprudlende og kompetent omsorgsperson. Hun er kreativ og leken -med en utpreget forståelse for de aller yngste barnas behov. Hun er effektiv og rolig, ambisiøs og sprudlende for -og i takt med barnas behov.

 

Hilde Berg Haganes
Barnehagemedarbeider

Hilde er positiv, trygg og imøtekommende. Hun ser barnas behov og justerer seg etter dem. Hun er raus og tålmodig i lek og læring sammen med barna.

Lene Holme
Barnehagelærer

Lene er fersk utdannet barnehagelærer ved Høgskolen på Vestlandet og er nylig ansatt i barnehagen. Hun er en aktiv voksen som har et stort hjerte for aktiv lek sammen med barna. Du finner henne gjerne høyt og lavt sammen med barna.

Kari Hopland Midttun
Fagarbeider

Kari er en rolig og trygg voksen for alle barna i barnehagen. Hun beholder roen selv i hektiske stunder. Hun gir barna omsorg, stabilitet og forutsigbarhet. Kari er kreativ med barna, skaper gode lekesituasjoner og ser mulighetene  som oppstår for å støtte barna i deres læring og utvikling.

Roland Vieyra
Barnehagemedarbeider

Roland er nyansatt i Kidsa Sandgotna. Han er kreativ og opptatt av å være tilstede i leken, og er helt klart allerede blitt en populær helt blant barna.

 

Anita Jensen
Barnehagemedarbeider/tilkallingshjelp

 

Kristina Vasslid
Barnehagelærer