Våre ansatte i Kidsa Sandgotna barnehage

 

Ann Magritt Johansen
Ann Magritt Johansen
Barnepleier/Omsorgsarbeider

Ann Magritt er utdannet barnepleier. Hun er en kreativ og leken voksen for barna. Samtidig som hun er trygg, forutsigbar, tålmodig og ærlig. Hun har en beundringsverdig evne til å se -og bekrefte hvert enkelt barn og  møte dem med støtte og utfordring på veien. Ann Magritt er et friluftsmenneske som lærer oss alle å verdsette -og ta vare på naturen. Hun trives best på tur eller omkring naturlekeplassen vår med grillhytte og fyr i ovnen. Hun er barnehagens #Friluftsambassadør

 

Annie Svendheim
Annie Svendheim
Pedagogisk Leder

Annie er en faglig sterk, dyktig og dedikert pedagog. Hun har erfaring både med de eldste og de yngste barna. Hun er rolig, trygg, modig, innovativ og reflektert. Dyktig på dokumentasjon og kvalitetsbevisst i sin tilnærming i alt hun gjør. Løsningsorientert, raus og med godt humør.

Annie er også vår ambassadør i Kidsa/Norlandia Barnehagene sitt konsept om #Kunnskap&innovasjon. Et konsept utarbeidet for å imøtekomme vårt viktige samfunnsansvar

 

 

Trude Hansen
Trude Hansen
Barnehagemedarbeider – fast vikar

Trude er vår eminente vikar. Hun tar ansvar -og enhver utfordring med et stort smil. Hun ser hvor det er behov for henne og hun tar initiativ for å støtte barna i lek og læring. Trude er en trygg voksen – omgjengelig og ressurssterk.

 

Turi Gjengedal
Turi Gjengedal
Fagarbeider

Turi er en stødig og trygg fagarbeider. Hun er utrolig kreativ, en multikunstner, tålmodig, rolig og stødig i enhver situasjon. Turi har en egen evne til å engasjere barna i kreative samlingsstunder med konkreter, sang/musikk og spennende tema. Turi byr på seg selv og hun skaper engasjement. Hun er også et aktivt medlem i Bergen turlag.

 

Celia Digernes
Celia Digernes

Fagarbeider

Celia er vårt irske arbeidsjern, hun er uendelig kunnskapsrik, et JA-menneske med gode idéer, imøtekommende, blid og en kyndig formidler av kultur. Hun er det trygge favn for barna og hun ser alle menneskene rundt seg. Celia er en omsorgsfull, kvalitetsbevisst og effektiv dame.

 

Ewa Matyjaszezyk
Ewa Matyjaszczyk

Fagarbeider

Ewa er utdannet pedagog i hjemlandet Polen. Hun er pålitelig, hjelpsom og med høy moral i sitt arbeid med omsorg, lek og læring. Ewa er smilende blid og rolig, hun er kreativ og kvalitetsbevisst.

 

 

Grethe Skjelvik
Grethe Skjelvik
Barnehagemedarbeider

Grethe er Kidsa Sandgotna sin egen «bestemor», med masse erfaring og kunnskap. Hun kjenner «alle» og har hjerterom og omsorg for hver eneste en. Grethe har stjerner i øynene når hun tilrettelegger for at barna skal få spennende, lærerike og morsomme opplevelser. Hun er god på formidling av eventyr og andre røverhistorier 😉

 


Kine Claudius
Pedagogisk Leder / Daglig Leders stedfortreder

Kine er en relasjonelt klok og dyktig pedagog. Empatisk, trygg og inkluderende. Hun liker en utfordring og hun strekker seg langt for å sikre at utfallet alltid blir til best effekt for barna. Kine ser helheten, hun jobber stødig og reflektert etter kvalitetsmetodikk og strategi. Hun byr på seg selv i lek med barna -og hun får alle med seg.

Kine starter på nasjonal lederutdanning ved NHH høsten 2020, et program som gjennomføres parallelt med full jobb.

 

Kjersti Hopsdal Haugen
Kjersti Hopsdal Haugen

Pedagogisk Leder

Kjersti har lang fartstid fra barnehagesektoren. Hun er særlig kompetent på barnas språkutvikling og jobber trygt og metodisk for adekvat progresjon. Hun har omsorg for alle og hun engasjerer seg for sosialt samhold, trivsel og trygghet i barnehagen.

Kjersti er også vår ambassadør i Kidsa/Norlandia Barnehagene sitt konsept om #mat med smak  – Et konsept utarbeidet for å sikre et sunt og variert kosthold i barnehagen.

 

Ruth Ølnes
Ruth Ølnes
Barnehagemedarbeider

Ruth er rolig, raus og kreativ i arbeidet med å være tilstede for barna. Hun engasjerer seg i barnas lek med omsorg og utfordring. Ruth er en god lytter og en flott samtalepartner. Hun har «grønne fingre» og tar gjerne naturen inn i barnehagen med sine mange gode idéer.

Yasmine Vellesvik
Pedagogisk Leder

Med studieretning innen komparativ og internasjonal pedagogikk har Yasmine et flerkulturelt perspektiv på vårt utdanningssystem her i Norge. Hun er en kunnskapsrik, reflektert og en trygg omsorgsperson som byr på seg selv. Hennes omgjengelige tilnærming til jobben gir barna omsorg, støtte og utfordringer i hverdagen. Yasmine er leken og hun kan tulle og tøyse, synge og danse samtidig som hun kartlegger barnas individuelle behov og følger disse systematisk opp.

Yasmine er vår ambassadør for konseptet GoGreen, et konsept for bærekraftig utvikling med forankring i FN’s bærekraftsmål.


Lotte Bergli
Pedagogisk Leder

Lotte er en faglig sterk, strukturert og dyktig pedagog med masse godt humør. Hun er løsningsorientert og god på observasjon av enkeltbarn. Med proaktiv tilnærming og høy arbeidsmoral er hun alltid beredt for å sikre best effekt ut til barna med sitt metodiske kvalitetsarbeid. Lotte er glad i friluft og hun legger ofte pedagogiske planer med naturen som arena for barnas mestring.

Lotte er også vår ambassadør i Kidsa/Norlandia Barnehagene sitt konsept om #JUMP – Et konsept utarbeidet for å styrke barnas motoriske utvikling gjennom organisert fysisk aktivitet.

 

Solveig Stensaker Rio
Solveig Stensaker Rio
Barnehagemedarbeider

Solveig har en omsorgsfull ro og et trygt fang for den som trenger det. Hun er tålmodig, stødig og kunnskapsrik. Hun er særlig sterk på strukturerte situasjoner der barnas kognitive kapasitet utfordres. Hun er en god støtte for barna når de møter utfordringer og trenger hjelp til å finne de gode løsningene.

 

Jan Lund Janson
Jan Lund Janson

Daglig Leder

Jan er en synlig, tydelig leder som viser retning og mobiliserer engasjement gjennom veiledning, tett oppfølging og krav til kvalitet. Han kjenner alle barna – og barna kjenner han. «Sjefen». Han har 15 års erfaring som daglig leder i barnehage.

Ved siden av jobben studerer han Master i utdanningsledelse ved NHH.

 


Katarina Kopecka
Barnehagemedarbeider

Katarina er en raus, sprudlende og kompetent omsorgsperson. Hun er kreativ og leken -med en utpreget forståelse for de aller yngste barnas behov. Hun er effektiv og rolig, ambisiøs og sprudlende for -og sammen med barna.

Jorunn Therese Jøsok
Pedagogisk Leder

 

mer info kommer

 

Amalie Fjeld
Barnehagelærer

Amalie er en dyktig og positiv pedagog som arbeider for barnas beste. Hun er en trygg og varm omsorgsperson for barn og evner å se enkelt barnet og jobber for å gi dem det lille ekstra. Hun er leken og tøysete, samtidig som hun er rolig og omsorgsfull. Trives best med de minste.

 

Anine Silden Wergeland
Barnehagemedarbeider – fast vikar

 

mer info kommer