Velkommen til oss

BHG_Kidsa_1761

Vi er en etablert barnehage som holder til i to hus, «tett i tett», i skogkanten bak Vestkanten senter i Laksevåg bydel. Nærmiljøet rundt oss er en viktig arena som innbyr til aktivitet og turer. Vi har også en utelekeplass hvor deler av den er naturtomt. I overgangen til 2018 har vi kjøpt LAVVO. Vi gleder oss til å sette den opp og ta den i bruk. Muligheten for lek, utforskning og opplevelser er mange her.

Personalet har lang erfaring og mye kunnskap. Det gir oss kompetanse og trygghet til å møte din familie på en anerkjennende og god måte. Hos oss treffer du barn fra ulike kulturer. En unik mulighet for å oppleve mangfold og nysgjerrighet.

Et godt språkmiljø er viktig for alle. Gjennom samtale, historier, erfaringsutveksling og litteratur ønsker vi sammen med dere foreldre å være språkbevisste og gode modeller for våre barn.

Gjennom voksenrollen, samtaler og aktiviteter om solidaritet og miljøvern, skal barna utvikle kunnskap og holdninger som vil hjelpe dem til å tenke bærekraftig i fremtiden. Vi skal fokusere på å redusere matavfall, samt bruke og kaste mindre plast. Et meningsfullt arbeid for liten og stor.

Mer om oss Våre priser Søk barnehageplass