Velkommen til oss

 

BHG_Kidsa_1761

Vi er en etablert barnehage som holder til i to hus, «tett i tett», i skogkanten bak Vestkanten senter i Laksevåg bydel. Nærmiljøet rundt oss er en viktig arena som innbyr til aktivitet og turer. Vi har også en utelekeplass hvor deler av den er naturtomt. Her har vi grillhytte og overbygget amfi. Primært er dette området til våre friluftsgrupper fra avdeling Bjørnehiet. Her kan de tilbringe hele dagen da vi har gode fasiliteter med vedovn og bio-toalett.

Personalet har lang erfaring og mye kunnskap. Det gir oss kompetanse og trygghet til å møte din familie på en anerkjennende og god måte. Hos oss treffer du barn fra ulike kulturer. En unik mulighet for å oppleve mangfold og nysgjerrighet.

 

Et godt språkmiljø er viktig for alle. Gjennom samtale, historier, erfaringsutveksling, musikk og litteratur ønsker vi sammen med dere foreldre å være språkbevisste og gode modeller for våre barn.

Gjennom voksenrollen, samtaler og aktiviteter om solidaritet og miljøvern, skal barna utvikle kunnskap og holdninger som vil hjelpe dem til å tenke bærekraftig i fremtiden. Vi skal fokusere på å redusere matavfall, samt bruke og kaste mindre plast. Et meningsfullt arbeid for liten og stor.

 

Mer om oss Våre priser Søk barnehageplass