Velkommen til oss

Kidsa Øvre Sædal friluftsbarnehage
Kidsa Øvre Sædal vektlegger friluftsliv og uteliv. Vi har en unik beliggenhet med flotte muligheter til å dyrke friluftsliv både innenfor og utenfor barnehagens område. Vi bruker naturen som arena for opplevelser og læring året rundt. Gjennom lek, fysisk aktivitet og varierte opplevelser dannes grunnlaget for tro på egen mestring, vennskap og felles opplevelser. Gevinsten ved å skape en grunnleggende relasjon til naturen som barn, vil være en investering i fremtidig helse – både mentalt, emosjonelt og fysisk.

Mange år med fokus på hva vi gjør sammen med barna i naturen og hvorfor vi gjør det, har bidratt til kompetanse og engasjement i personalgruppen. Vi er veivisere i friluftsliv og medopplevende voksne som gir det enkelte barn kjennskap og kunnskap til natur og nærmiljø ved å ta del i barnas fantasi, undring og lek.

Veien blir til mens vi går..

Mer om oss Våre priser Søk barnehageplass