Velkommen til oss

BHG_Kidsa_1155

Barnehagen ligger i naturskjønne omgivelser i Fyllingsdalen ved foten av Løvstakken med skogen som nærmeste nabo. Skogen rundt barnehagen er en stor og viktig del av vårt utemiljø. Den innbyr til spennende lek og aktiviteter og gir små og store opplevelser i all slags vær og til alle årstider. I tillegg har vi et innholdsrikt og variert uteområde som gir utfordringer for både små og store.

Vi har bakker og ulendt terreng som innbyr til aking og fysiskt aktivitet. I tillegg har vi flere kuperte områder i utearealet vårt som gir barna gode motoriske utfordringer.

I Kidsa Ospeli har vi et særlig fokus på at barna skal oppleve å bli sett og hørt av de voksne. Vi ønsker at barna skal oppleve et læringsmiljø hvor voksne er tilgjengelig for dem, både psykisk og fysisk. Hos oss i Kidsa Ospeli har lek en viktig posisjon og i barnehagen vår anerkjennes lek som en prosess i barnas liv som spiller en rolle for læring og utvikling. Personalets rolle i lek er flytende og ikke fastsatt, noe som betyr at vi stadig må se etter og gjøre vurderinger knyttet til barnas lek.

Mer om oss Våre priser Søk barnehageplass