Velkommen til oss

BESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswy

BHG_kidsa_1682

Kidsa Nyhavn ligger i Sandviken. Vi er nærmeste nabo til Gamle Bergen museum. Vi er en sentrumsnær barnehage, samtidig som vi er har lett tilgang til naturområder, både fjell og sjø. Vi benytter oss mye av Gamle Bergen sitt uteområde både sommer og vinter. Her får barna kjennskap til gamle hus og bygater. Vi besøker nissen som bor på låven i det gamle fjøset og vi aker i bakkene når det er snø.

Mer om oss Våre priser Søk barnehageplass