Velkommen til oss

BESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswy

BHG_kidsa_1682

Kidsa Løvåsbakken ligger sentralt i Fyllingsdalen. Med natur, skog og fjell i vårt nærmiljø trenger vi ikke å gå langt for naturopplevelser og utfordringer tilpasset enhver alder.

Vi har kort vei til bibliotek, og benytter oss av andre kulturtilbud i bydelen og i byen.

Vi jobber kontinuerlig for at alle barn skal oppleve et trygt og inkluderende læringsmiljø fritt for mobbing, der de blir møtt av kompetente ansatte som har fokus på hvert enkelt barns utvikling, og gir gode språklige og sosiale ferdigheter. Barndommen er en viktig fase i livet, og gjennom tiden i barnehagen blir de godt forberedt til å mestre fortsettelsen.

I Kidsa Løvåsbakken arbeider vi hele tiden for å sette gode spor i barnas liv, og vi mener at grunnlaget i vårt arbeid skal bestå av omsorg og trygghet.

Mer om oss Våre priser Søk barnehageplass