Om oss i KIDSA Ladegården

Elin Vik

Offentlig transport

Buss nr. 10 (Mulen) og nr. 18 (Formannsvei).

Beliggenhet og nærmiljø

Kidsa Ladegården tilhører et spennende nærmiljø som gir gode og varierte opplevelser.

• Ett hink og ett hopp til Fjellveien med tilgang på rike naturopplevelser.
  • Gatetun og parker i umiddelbar nærhet.
  • Lett tilgjengelighet til mye av det Bergen sentrum tilbyr av kultur og andre opplevelser.
  • Kystkultursenteret med sjøtilgang like ved.

Vi vektlegger

En verdifull hverdag for barna sammen med anerkjennende, tilstedeværende og rause voksne. Med humor i «gangen». Vårt mål er at det enkelte barn skal bli sett, hørt og oppleve tilknytning til gruppen sin og barnehagen som helhet. Disse verdiene skal prege de små øyeblikkene og så vel som de store. De skal prege møtet mellom det enkelte barn og den enkelte voksne i barnehagen.

Vi tilbyr

Vi tilbyr urbant friluftsliv for store og små. Barnehagen har to varmestuer nedenfor Fjellveien med tilhørende lekeplasser. Disse er også gode utgangspunkt for lengre turer. De minste barna har urbant friluftsliv i barnehagen og dens nærmiljø. Selve barnehagen vår er en staselig bygning fra 1886. Inne har vi mange flotte rom og kroker som innbyr til lek og andre aktiviteter.

I forbindelse med barnehagens bursdag i januar er hele barnehagen med på prosjektet “gamle dager”, hvor vi kler oss ut, lager smør, tegner med kull osv.

«Sammen med oss blir hverdagen bedre»

Barnehagens organisering

Det staselige huset vårt har seks avdelinger fordelt over tre etasjer og pr i dag 85 barn i alderen 1-6 år. De er fordelt på 3 småbarns grupper og tre frilufts grupper som bruker naturen og kulturen i nærmiljøet aktivt ut fra alder. Vi bruker de to ekstra lekeplassene våre hver dag. Avdelingene har godt samarbeid om planer, aktiviteter, praktiske gjøremål og ved personalets ferie/sykdom.

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat eller for å avtale et besøk.