Om oss i KIDSA Kokstad friluftsbarnehage

Vi vektlegger

Vi er frilufts-entusiaster og uteliv har alltid vært en viktig del av barnehagens identitet. Vi bruker naturen året rundt som arena for lek og læring – ute får barna fysisk aktivitet, motoriske utfordringer og felles opplevelser til felles glede.

Hos oss skal alle barn oppleve trivsel, trygghet og omsorg. Trygg tilknytning og tette, gode relasjoner er utgangspunktet for alt vi gjør. Barna skal kjenne at de er viktige i fellesskapet og de skal få medvirke i avgjørelser om egen hverdag.

Leken har høy egenverdi for barna, de leker for lekens skyld. Samtidig er leken barnets viktigste læringsarena. Her bygges kunnskap og ferdigheter, barnas vitelyst og kreativitet får utvikle seg. Gjennom lek dannes grunnlaget for livslang læring.

Vi tilbyr

Barnehagen har egen fagutdannet kokk som lager varm lunsj til oss hver dag. Barna deltar i matlagingen sammen med kokken. Her lærer de om sunt kosthold og gode råvarer og de får kjennskap til en verden av ulike smaker.                                                                                                 Vi serverer også frokost og ettermiddagsmåltid med frukt.

Barnehagens organisering

Kidsa Kokstad er en avdelingsbarnehage, tre voksne er sammen med 9 små eller 18 store barn på hver avdeling. Huset vårt har to etasjer med plass til fire avdelinger nede og tre oppe. Småbarngruppene (0-3) holder til i 1. etasje, mens gruppene med større barn (3-6) er oppe i 2.etasje.

De siste året i barnehagen danner skolestarterne en egen gruppe som har et eget tilpasset opplegg. De går oftere og lengre på tur, jobber med skoleforberedende aktiviteter og øver på å være selvstendige. Aller viktigst er fokuset på sosial kompetanse – her ligger nøkkelen til å mestre fortsettelsen.

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat eller for å avtale et besøk.

offentlig transport

Offentlig transport: Buss nr. 23, 51 og 54 går alle tre over Kokstad.
Nærmeste busstopp er ved Schlumberger på vei mot Flesland eller ved BKK på vei mot Søreide.
Her under finner du link til rutetider – vi tilhører Fana og Ytrebygda.
https://www.skyss.no/nn-NO/Rutetider-og-kart1/bussruter/Bergen-og-omegn1/

KONTAKT

Daglig leder

Mette Iversen
Telefon: 40 22 61 69
Send e-post