Velkommen til oss

BESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswy

Vi holder til på Kokstad, et bolig- og næringsområde i Ytrebygda bydel. Nærområdet vårt innbyr til aktivitet og turer.

Vi har et stort og flott uteområde rundt barnehagen med lekeapparater og kupert skogsterreng. Vi har også direkte tilgang til skogen der vi har ulike leirplasser vi går til. Turmulighetene er mange og mye brukt.

Personalet i Kidsa Kokstad har lang erfaring og mye kunnskap. Vi møter din familie med anerkjennelse, raushet og tilstedeværelse i hverdagen. Nære, gode relasjoner er viktig for oss – til hvert enkelt barn, men også til dere foreldre.

Mat med smak: Barnehagen har egen fagutdannet kokk som lager varm lunsj til oss. Vi er en «fullkostbarnehage» og serverer alle måltider barnet ditt trenger i løpet av barnehagedagen.

Mer om oss Våre priser Søk barnehageplass