Kidsa Barnehager bidrar til rent vann

pigvin001_5698262a

Kidsa pingvinen

Årets TV-aksjon 2014 handlet om å gi rent vann til 1 millioner mennesker. Tilgang til rent vann dreier seg ikke om å bli utørst, det betyr at mennesker overlever og holder seg friske. Vann sikrer avlinger og mat til befolkningen. Kvinner og barn får muligheten til utdanning og arbeid når de ikke må bruke mange timer hver dag på å gå etter rent vann.
Kidsa Barnehager vet hvor viktig rent vann er for barns oppvekstsvilkår i verden og valgte i år å støtte TV-aksjonen ved å delta i budrunden om å gi pingvinbabyen på Akvariet et navn. Vi vant auksjonen og har gjennom dette gitt kr. 21 000,- til aksjonen. Dette tilsvarer kr. 10,- pr. barn som går i våre barnehager.
Pengene fra TV-aksjonen skal gå til ulike vannprosjekter i Sudan, Sør-Sudan, Etiopia, Somalia, Tanzania, Afghanistan, Pakistan og Haiti.
For mer informasjon om TV-aksjonen se:  www.blimed.no
Se innlegg i nettutgaven av BA ved å trykke på bildet.