Om oss i KIDSA Inndalen

KONTAKT

Daglig leder

Frode Fjeldberg
Telefon: 40 44 31 50
Send e-post

Beliggenhet og nærmiljø

Kidsa Inndalen ligger sentralt på Minde, med et nærmiljø som benyttes mye. «Indianerskogen» og «Fugleskogen» besøkes jevnlig. Våre flotte byparker, Christieparken og Leaparken, blir ofte besøkt og utforsket. Bybanen like ved barnehagen gjør også at vi lett kan studere livet i byen vår eller ta banen ut av byen.

Offentlig transport

Gåavstand til bybanen. Nærmeste stopp – Brann Stadion.

VI VEKTLEGGER

Kidsa Inndalen er en liten barnehage, men med høy pedagogisk bevissthet. I vårt pedagogiske arbeid fokuserer vi barns trygge tilknytning til de voksne.

Vi jobber kontinuerlig med refleksjon rundt den voksnes evne til å inngå i positive, sensitive samspill med barna og evnen til å forstå barnas behov.

I vår barnehage har vi et helhetlig læringssyn – barna lærer i alle situasjoner gjennom dagen, både i tilrettelagte aktiviteter og uformelle læringssituasjoner.

SATSINGSOMRÅDER OG FOKUSOMRÅDER

Dette året har vi fokus på kommunikasjon, språk og tekst. Vi vil gi barna mulighet til å språklig uttrykke følelser og ønsker, til å løse konflikter og skape positive relasjoner. Personalet er opptatt av å legge til rette for et godt språkmiljø i hverdagen.

Gjennom lek og undring i språket skal vi også fokusere på fagområdet antall, rom og form. Ved å delta aktivt i lek, eksperimentering og hverdagsaktiviteter skal barn utvikle sin matematiske kompetanse.

Vi tilbyr

I Kidsa Inndalen møter barn og foreldre et stabilt personale med høy pedagogisk kompetanse. Vi møter barna med anerkjennelse og er tilstede for ditt barn og barnegruppen. Vi har stor respekt for barnets lek og store deler av dagen finner dere oss på gulvet sammen med barna.

I vår barnehage vil du som forelder møte at raust personale som bryr seg om barnet ditt.
Vi jobber hele tiden på barnas premisser.

Vi tilbyr lunsj her dag hvor ditt barn selv smører sin egen mat av sunt brød og pålegg.

Barnehagens organisering

Kidsa Inndalen er liten barnehage med to avdelinger. Dette gir et stort fortrinn ved at alle kjenner alle.

Regnbuen med barn fra 1- 3 år og Solstrålen med barn fra 3 – 6 år. I Kidsa Inndalen består personalet av en daglig leder, tre pedagoger og tre assistenter/fagarbeidere.

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat eller for å avtale et besøk.