Velkommen til oss

BESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswy

BHG_Kidsa_3339r

Kidsa Hylkje er en barnehage beliggende på Hylkjeflaten 10 min. nord for Åsane Senter. I tett tilknytning til barnehagen ligger Haugen, et naturområde som barnehagen disponerer. Her er det bålplass, samt en natursti laget av de ansatte i barnehagen. I tillegg til Haugen er barnehagen omringet av flotte turmuligheter i umiddelbar nærhet. Vi har også gangavstand til fine badeviker, der turene ofte går i sommerhalvåret.

Mer om oss Våre priser Søk barnehageplass