Velkommen til oss i Kidsa Festtangen

SØKER DU BARNEHAGEPLASS TIL BARNET DITT? VURDERER DU Å BYTTE BARNEHAGE? ELLER ER DU NYSGJERRIG PÅ HVORDAN VI HAR DET HER I KIDSA FESTTANGEN?

Ta kontakt med oss hvis dere ønsker å kommer på besøk.

Velkommen til en trygg havn i Arna! Kidsa Festtangen er en maritim barnehage som ligger idyllisk plassert ved sjøen. Friluftsliv og sjøliv er en viktig del av barnehagens identitet. Strandsonen er lett tilgjengelig fra lekeplassen og vi har en liten båt vi benytter til turer og transport i nærmiljøet.

Personalet hjelper og støtter barna i deres utvikling mot å bli trygge, glade og selvstendige barn med tro på seg selv og egne evner. Vi jobber ut fra trygghetssirkelen og ønsker å bidra til at alle barn opplever livslang lyst til lek og læring. La oppdagelsene begynne!

Mer om oss Våre priser Søk barnehageplass