Fast 100% barnehagelærer i Kidsa Tertitten

Kidsa Tertitten er en klassisk 3- avdelingsbarnehage med 42-45 barn. En småbarnsavdeling med 1-2 åringer og to avdelinger med 2-5 åringer. Vi ligger sentralt plassert på Tertnes like ved Tertnes skole.

I nærmiljø har vi tilgang til flotte naturområder. Barnehagen har en stor kupert utelekeplass som innbyr til aktiv utfoldelse sommer som vinter. Vi har fokus på trygg tilknytning og et godt leke – og læringsmiljø for alle barn. Barns medvirkning, lek, glede og humor er en viktig del av hverdagen. Kidsa sine konsepter Go GreenMat med Smak og Jump har stor plass i det daglige og gir oss en bærekraftig drift.

• Barnehagelærer
  • Grunnleggende datakunnskaper

Personlige egenskaper:

• Evne til å begeistre, skape engasjement og fellesskap
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter
  • Høy serviceinnstilling
  • Motivasjon til å bidra i et travelt arbeidsmiljø
  • Evne til å være i utvikling og til å reflektere over egen praksis
  • Motivasjon og evne til å arbeide med barn fra alle aldersgruppene som er representert i barnehagen
  • Anerkjennende, raus og tilstede

Vi tilbyr:

• Stabil personalgruppe med mye og variert erfaring