Om oss i KIDSA Eidsvåg

Anders Ølberg

Offentlig transport

Ta bussnummer 5 rundt Eidsvågneset, den går hvert 10.min og buss-stoppet heter Lillevågen. Gåavstand til barnehagen er ca 150 m.

Beliggenhet og nærmiljø

Barnehagen ligger i et etablert boligområde, med gangavstand til Eidsvåg skole og sjøen, og med fine turstier i skogen og opp på fjellet like ovenfor.

Vi vektlegger

Vi arbeider for å få de gylne hverdagssituasjonene preget av nærhet og gode opplevelser, både mellom barn og mellom barn og voksne. Barna skal også lære mye, men nå er det blitt slik at mange av barna kommer en gang til å velge yrker som vi i dag ikke kjenner til. Vi tenker at dette krever at barna får tillit til egen tenkning, tør å stille spørsmål og har tro på seg selv. Barna har derfor sterk medvirkning i utvikling av prosjektene våre i barnehagen og læringsutbyttet er godt. Anbefaler å lese mer i Årsplanen for 2019.

• Et trygt og oversiktlig miljø for barna, vi er bare 30 barn tilsammen.
  • Et pedagogisk fokus som støtter barnas utvikling og gir dem gode utfordringer.
  • De små barna sover ute i vogner og vognene står under tak. Hvor ofte og hvor lenge, avtales med foreldrene underveis. Vi tilpasser oss selvsagt barnas behov.
  • Bygget ble rehabilitert i -11, med lyse og fine rom. .

Barnehagens organisering

Barna er fordelt på to avdelinger, vanligvis 10 barn i alderen 1-3 år og 20 barn 3-6 år. Det gode samarbeidet mellom avdelingene gjør at barna kan velge lekekamerater og lekerom på tvers av avdelingene. Hver morgen spiser barna frokost sammen på kjøkkenet, som er hjertet i huset. Kidsa Eidsvåg har felles ledelse med Kidsa Sølvberget, som også er en 2-avd.barnehage, og vi har samme pedagogiske satsningsområder.

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat eller for å avtale et besøk.