Liten og god som gull!

BHG_Kidsa_3339r

Kidsa Eidsvåg er en to-avdelings barnehage som ligger nydelig til på Eidsvåg, like ovenfor Eidsvåg skole.

God tid til lek og læring på barna premisser

I Kidsa Eidsvåg har barna god tid til lek sammen med gode venner og vi jobber målbevisst med å tilby barna inspirerende leke- og læringsmiljø. Lekeplassen vår en kupert hage, som gir barna flotte fysiske utfordringer. Alle barna går turer i nærmiljøet vårt hver uke, i flotte skogsområder og fine stier, og steder der det er flott å leke. Vi har kort vei til Tømmervågen og hvert år har vi en vannvettuke, der barna får oppleve gleder ved å være ved vann og sjø og samtidig et godt fokus på sikkerhet.

Barna lærer også mye gjennom prosjektene våre. I 2019 har vi ruget frem kyllinger i barnehagen og barna følger nå utviklingen fra kyllinger til høner og haner. Miljøbevissthet er blitt et spennende fokus. Hva kan plast gjøre når det ligger i naturen? På turer tar vi plast som vi finnner med hjem igjen. Barna lærer  å kompostere alt matavfall i barnehagen og vi dyrker blant annet frem egne poteter.

Ta kontakt med daglig leder Hilde Gunnarson om dere lurer på noe. Hun nås lettest på tlf. 94027389 eller på mail Hilde.Gunnarson@kidsabarnehager.no.

Mer om oss Våre priser Søk barnehageplass