Liten og god som gull!

BHG_Kidsa_3339r

Kidsa Eidsvåg er en to-avdelings barnehage som ligger nydelig til på Eidsvåg, like ovenfor Eidsvåg skole.

God tid til lek og læring på barna premisser

I Kidsa Eidsvåg har barna god tid til lek sammen med gode venner og vi jobber målbevisst med å tilby barna inspirerende leke- og læringsmiljø. Lekeplassen vår en kupert hage, som gir barna flotte fysiske utfordringer. Og nærmiljøet vårt byr på flotte skogsområder og stier det det er flott å leke og vi har kort vei til Tømmervågen på sommeren.

Barna lærer også mye gjennom prosjektene våre. I 2019 skal vi ruge frem kyllinger i barnehagen og barna skal få følge utviklingen fra kyllinger til høner og haner. Miljøbevissthet blir et spennende fokus fremover og blant annet vil vi kompostere alt matavfall i barnehagen og noen barn vil bli miljøagenter. Vi ser frem til et innholdsrikt barnehageår!

Ønsker dere barnehageplass?

Fra høsten -19 vil vi ha ledige plasser for de aller yngste barna og for barn over 3 år. Dere er hjertelig velkommen på besøk i barnehagen for å se hvordan vi har det! Ta kontakt med daglig leder Hilde Gunnarson for å gjøre en avtale eller om dere lurer på noe. Tlf. 94027389 eller Hilde.Gunnarson@kidsabarnehager.no.

Mer om oss Våre priser Søk barnehageplass