Liten og god som gull!

BHG_Kidsa_3339r

I hjertet av Eidsvåg, rett ovenfor Eidsvåg skole, ligger vår flotte barnehage. Vi er en to-avdelingsbarnehage, med en liten avdeling 1-2 år (Fargeklatten), og en storbarnsavdeling 3-6 år (Tegnestiften). Her hos oss er det slik at «alle kjenner alle». Barna blir alltid møtt av en kjent voksen når de kommer i barnehagen, noe som bidrar til en tryggere og mer forutsigbar hverdag for barn og foreldre.

Lekeplassen vår er en flott kupert hage, noe som blant annet gir barna gode motoriske utfordringer. Barnehagen har kort vei til mange fine turområder, både i skogen, på fjellet eller ved sjøen. Hvert år har vi også en vattvettuke, der fokuset er trygghet ved vann og sjø.

I Kidsa Eidsvåg har vi et særskilt fokus på barns medvirkning, vi tar barna på alvor, og de skal få ha påvirkningskraft i sin egen barnehagehverdag. Med tanke på prosjektarbeid, så tar vi alltid utgangspunkt i barnas interesser tanker og behov når vi planlegger og utarbeider hva vi skal gjøre. I tillegg har vi et stort fokus på å ha et spennende og variert leke- og læringsmiljø. Vårt leke- og læringsmiljø skal til enhver tid stimulere til god lek blant store og små. Vi endrer på lekestasjoner og inventar med utgangspunkt i å fremme best mulig lek.

I flere år har vi ruget frem kyllinger i barnehagen og barna har fulgt utviklingen fra kyllinger til høner. En spennende prosess som vi håper å gjenta i løpet av 2020.

Nå i 2020 vil vi ha et ekstra fokus på natur, miljø og teknologi. Sammen med barna skal vi undre, lære og eksperimentere.

Miljøbevissthet er blitt et spennende fokus. Blant annet komposterer vi alt matavfall i barnehagen, noe som fører til en svært fruktbar jord som vi kan bruke til dyrking av egne grønnsaker, urter og poteter. Kortreist og økologisk mat

Kidsa Eidsvåg har sine egne miljøagenter og sammen med mr. Go Green (vår egen superhelt) har de et spesielt oppdrag i forhold til miljø og ivaretakelse av naturen.

Les mer om oss i Årsplanen for 2020. Ta gjerne kontakt med daglig leder Anders Ølberg om du lurer på noe. Han nås lettest på mob. 94027389 og på mail anders.olberg@kidsabarnehager.no

Mer om oss Våre priser Søk barnehageplass