Liten og god som gull!

BHG_Kidsa_3339r

Kidsa Eidsvåg er en to-avdelings barnehage som ligger nydelig til på Eidsvåg, like ovenfor Eidsvåg skole.

God tid til lek og læring på barna premisser

I Kidsa Eidsvåg har barna god tid til lek sammen med gode venner og vi jobber målbevisst med å tilby barna inspirerende leke- og læringsmiljø. Lekeplassen vår en kupert hage, som gir barna flotte fysiske utfordringer. Alle barna går turer i nærmiljøet vårt hver uke, i flotte skogsområder og fine stier, og steder der det er flott å leke. Vi har kort vei til Tømmervågen og hvert år har vi en vannvettuke, der barna får oppleve gleder ved å være ved vann og sjø og samtidig et godt fokus på sikkerhet.

Barna lærer også mye gjennom prosjektene våre. I 2019 har vi ruget frem kyllinger i barnehagen og barna følger nå utviklingen fra kyllinger til høner og haner. Miljøbevissthet er blitt et spennende fokus. Hva kan plast gjøre når det ligger i naturen? På turer tar vi plast som vi finnner med hjem igjen. Barna lærer  å kompostere alt matavfall i barnehagen og vi dyrker blant annet frem egne poteter.

Mer om oss Våre priser Søk barnehageplass