Velkommen til Kidsa Breistein barnehage!

Velkommen til oss i Kidsa Breistein.

Her kommer litt informasjon om oss og våre ulike satsningsområder.

Velkommen til Kidsa Breistein

Welcome to Kidsa Breistein (english)

Besteforeldre/familiekafe i Kidsa Breistein

Fredag 18 mars hadde vi i invitert besteforeldre, oldeforeldre, tanter, onkler og venner av familien inn i barnehagen på kafe. Det var magisk å kunne ta i mot over 200 besøkende, etter vi akkurat har gått gjennom to år med pandemi. I alle Kidsa barnehager har vi årets Quest tema som er Å være sammen, og for oss var det å invitere alle disse fine menneskene inn for å se vår barnehage en flott måte å være sammen på. Stolte, spente og glade barn viste frem barnehagen til sin familie. Ekstra kjekt var det at sola skinte denne dagen, mange tok seg tid til å leke på lekeplassen ute også. Tusen takk til alle dere som hadde muligheten til å bidra til denne fine dagen.

Vi har også noen få ledige barnehageplasser fra august 2022, om du trenger barnehageplass til ditt barn, så er det bare til å ta kontakt, om man ønsker det så er alle også velkommen til å besøke oss i barnehagen

tlf.   92 297 424

mail   therese.kvalvag@kidsabarnehager.no

Kidsa Breistein ligger i et flott naturområde med fjell, sjø og skog i umiddelbar nærhet. Like ved barnehagen ligger Haukås skole, Leikvang idrettsanlegg og Bergen Travpark. Alle barn i alle aldre bruker nærområdet aktivt og går på turer hele året.

I tilknytning til barnehagen har vi egen inngjerdet skog, Regnbueskogen. Den benytter alle barn hele året. Her er det bla sjørøverskute, grillhytte og et område der vi kan sage og spikre. I skogen får barna muligheten til aktiv lek i ulendt terreng, som er med på å utvikle barnas motorikk.

Personalet i Kidsa Breistein har lang erfaring, og høy kunnskap om barn, trygg tilknytning, spårk og deres utvikling. Vi legger til rette for et godt samarbeid mellom barnehage og hjem, for å gi barna en trygg tilknytning til barnehagen. Barnehagen skal gi alle barn godt utviklings- og læringsgrunnlag i trygge og omsorgsfulle omgivelser. Vi legger til rette for å gi barna en aktiv hverdag full av lek, undring og opplevelser.

La oppdagelsen begynne!

Mer om oss Våre priser Søk barnehageplass