Velkommen til Kidsa Breistein barnehage!

Kidsa Breistein Stolpejakten 2021!

Mange i Norges land har deltatt på stolpejakten i år og dette er kjempe stas. Personalet har derfor laget en egen stolpejakt for Kidsa Breistein som har hele 18 stolper. Stolpene finner du i barnehagens nærområdet og turene går til våre faste turområder. Alle som ønsker det kan gå disse turene og det er bare å skrive ut rebusen på ark. Vi har en rød løype og en blå løype. God tur til små og store

Last ned stolpejakten her!

Kidsa Breistein ligger i et flott naturområde med fjell, sjø og skog i umiddelbar nærhet. Like ved barnehagen ligger Haukås skole, Leikvang idrettsanlegg og Bergen Travpark. Alle barn i alle aldre bruker nærområdet aktivt og går på turer hele året.

I tilknytning til barnehagen har vi egen inngjerdet skog, Regnbueskogen. Den benytter alle barn hele året. Her er det bla sjørøverskute, grillhytte og et område der vi kan sage og spikre. I skogen får barna muligheten til aktiv lek i ulendt terreng, som er med på å utvikle barnas motorikk.

Personalet i Kidsa Breistein har lang erfaring, og høy kunnskap om barn og deres utvikling. Vi legger til rette for et godt samarbeid mellom barnehage og hjem, for å gi barna en trygg tilknytning til barnehagen. Barnehagen skal gi alle barn godt utviklings- og læringsgrunnlag i trygge og omsorgsfulle omgivelser.  Vi legger til rette for å gi barna en aktiv hverdag full av lek, undring og opplevelser.

La oppdagelsen begynne!

Mer om oss Våre priser Søk barnehageplass