Velkommen til Kidsa Breistein barnehage!

Velkommen til oss i Kidsa Breistein.

Her kommer litt informasjon om oss og våre ulike satsningsområder.

Velkommen til Kidsa Breistein

Welcome to Kidsa Breistein (english)

Welcome in Russian

Trenger du barnehageplass? 

Søknadsfristen er ute, men ta direkte kontakt med daglig leder. Barnegruppen kan noen ganger endre seg hvis noen av våre familier er på flyttefot eller annet inntreffer. Vi vil hjelpe deg så godt vi kan med å få barnehageplass.

kidsa breistein

Kidsa Breistein ligger i et flott naturområde med fjell, sjø og skog i umiddelbar nærhet. Like ved barnehagen ligger Haukås skole, Leikvang idrettsanlegg og Bergen Travpark. Alle barn i alle aldre bruker nærområdet aktivt og går på turer hele året.

I tilknytning til barnehagen har vi egen inngjerdet skog, Regnbueskogen. Den benytter alle barn hele året. Her er det bla sjørøverskute, grillhytte og et område der vi kan sage og spikre. I skogen får barna muligheten til aktiv lek i ulendt terreng, som er med på å utvikle barnas motorikk.

Personalet i Kidsa Breistein har lang erfaring, og høy kunnskap om barn, trygg tilknytning, spårk og deres utvikling. Vi legger til rette for et godt samarbeid mellom barnehage og hjem, for å gi barna en trygg tilknytning til barnehagen. Barnehagen skal gi alle barn godt utviklings- og læringsgrunnlag i trygge og omsorgsfulle omgivelser. Vi legger til rette for å gi barna en aktiv hverdag full av lek, undring og opplevelser.

La oppdagelsen begynne!

 

 

 

Mer om oss Våre priser Søk barnehageplass